Tussenstand vierde stemronde Creëer-een-Accessoirespakket voor De Sims 4 gedeeld

De Sims 4

Waar de vierde stemronde nog een paar dagen loopt, heeft SimGuruNinja in de tussentijd alvast de voorlopige tussenstand gedeeld. Natuurlijk staan niet alle dertig winnende items erop, maar alleen de paar voorwerpen waar tot nu toe het meeste op is gestemd. De kans dat die deze voorwerpen het uiteindelijke pakket halen is dus aanzienlijk, al kan er ook nog genoeg veranderen. Dat geldt zeker voor de eerste twee vragen waarbij om de stijl van de schommelstoel en breimand gestemd wordt.

Mochten je favorieten er niet bij zitten en je nog niet gestemd hebben, dan weet je hierbij dus wat je dit weekend nog te doen staat. Stemmen kan hier tot en met dinsdagavond.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *