Uitslag vierde stemronde Creëer-een-Accessoirespakket voor De Sims 4 bekend

De Sims 4

Begin deze maand kon er gestemd worden over door voorwerpen voor het Creëer-een-Accessoirespakket project van De Sims 4. Inmiddels is de uitslag daarvan bekendgemaakt en in de afbeelding hierboven te zien. Omdat het accessoirespakket waarschijnlijk met een aparte breivaardigheid komt waarmee verschillende voorwerpen en kledingstukken te breien zijn, zijn er twee winnende breimanden uitgekozen. Dat brengt het totale aantal voorwerpen dus op 32 als ook beide schommelstoelen het pakket halen.

Nu alle content van het pakket bekend is, rest enkel nog de stemming over de naam en het icoontje. Die stemming zal ergens in april plaatsvinden.

We tikken de seconden weg tot aan de stemresultaten van de vierde ronde

Oké, Simmers, neem plaats in je nieuwe schommelstoel en bereid je voor op de resultaten van ronde 4 voor het nieuwste Accessoirespakket van De Sims 4! In deze ronde konden jullie uit meer dan honderd voorwerpen kiezen. Samen kozen jullie de stijl van de schommelstoel en hebben we de selectie terug weten te brengen tot achtentwintig favoriete voorwerpen. Sommige van deze voorwerpen zijn normale items die je in Bouwen/Kopen kunt vinden, maar andere zijn door je Sims te maken zodra ze de breivaardigheid onder de knie hebben. Om dat te doen, hebben ze een breimandje nodig en omdat de uitslag zo dicht bij elkaar lag, hebben we besloten om jullie twee mandjes te geven.

Kijk wat de uiteindelijke beslissingen zijn!

Met deze ronde zijn we bijna klaar met het stemmen voor de onderdelen van dit nieuwe Accessoirespakket. Nu we het thema (Kunst en Hobby), de grafische stijl (Hobbyhemel)), CES-keuzes en voorwerpen die je in het spel kunt verwachten hebben bepaald, hebben we nog twee dingen over: het icoontje en de naam van het pakket!

We zullen binnenkort meer details met jullie delen, dus houd je ogen open voor updates in de aankomende twee maanden!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *