De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires verkrijgbaar op de console

De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires

Nu we door de coronacrisis thuis moeten blijven is er ook een positief nieuwtje te melden: De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires is eerder deze week namelijk uitgekomen op de consoles. Omdat het accessoirespakket een uitbreiding op De Sims 4 Honden en Katten is, heeft het een tijdje geduurd voordat ook dit pakket geïntroduceerd kon worden. Met de release zijn desondanks inmiddels wel alle pakketten uitgebracht op de consoles.

Mocht je meer willen weten over dit pakket, dan kun je hier onze review lezen van het pakket. Naast dat je het accessoirespakket op zichzelf kunt aanschaffen, kun je het ook in combinatie met het De Sims 4 Honden en Katten kopen voor 40 euro. Mocht je het uitbreidingspakket dus nog niet hebben, dan krijg je er met de bundel dus in feite een gratis accessoirespakket bij.

Mijn Eerste Huisdier Accessoires komt naar de console!

Vanaf vandaag kunnen consolespelers eindelijk een harig vriendje (of twaalf) adopteren en aankleden met de snoezigste kleine outfits. Je hoort het goed, voor de eerste keer is De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires beschikbaar op de console!

Met Mijn Eerste Huisdier Accessoires kunnen je Sims toewerken naar het verzorgen van grotere dieren door met kleinere als een hamster, rat, dwergegel of mini bubalus te beginnen. Speel met je nieuwe maatje, leer de kinderen van je Sims om ze te verzorgen en houd je ogen open voor een paar verrassende gedragingen (zoals een nachtelijke knaagdierenrave).

Spelers die het De Sims 4 Honden en Katten Expansion Pack hebben en hun huisdieren beschouwen als familieleden, kunnen hun garderobe uitbreiden met gloednieuwe outfits in Mijn Eerste Huisdier Accessoires. Van schattige hoedjes tot stijlvolle jurken, jouw kleine pluizenbol vergezelt je overal in een bijpassende outfit. Jullie zullen het gesprek van de stad zijn.

Je kunt je huis nu ook inrichten om jouw liefde voor huisdieren te weerspiegelen. Nieuwe decoratievoorwerpen bestaan uit kindermeubels die zijn gemodelleerd naar hun favoriete dieren, bedden en kattentorens voor het comfort van je huisdier, en tal van spullen voor de kinderen om van te genieten als ze leren hoe ze hun kleine metgezel moeten verzorgen.

Met de komst van Mijn Eerste Huisdier Accessoires is de cross-platform galerie die in februari werd gelanceerd nu helemaal up-to-date! Bekijk de creaties van je medespelers, download de beste community-content en upload je eigen favoriete creaties.

Om te spelen met alle content in Mijn Eerste Huisdier Accessoires, moet je het De Sims 4 Honden en Katten Uitbreidingspakket ook kopen of in bezit hebben. Kom te weten hoe je van Mijn Eerste Huisdier Accessoires op Xbox One en PlayStation® 4 kunt genieten.

Op Xbox One

Om het pakket op je Xbox One te krijgen, moet je De Sims 4 Honden en Katten hebben of aanschaffen. Voor $ 39,99 kun je een bundel met beide pakketten krijgen. Als je De Sims 4 Honden en Katten al bezit kun je de bundel nog steeds aan je winkelwagentje toevoegen, maar betaal je slechts $ 9,99 voor Mijn Eerste Huisdier Accessoires.

Op PlayStation®4

In de PlayStation Store kun je Mijn Eerste Huisdier Accessoires als een afzonderlijk pakket voor $ 9,99 kopen als je De Sim4 Honden en Katten al hebt. Als dat niet het geval is, zal PlayStation 4 je doorsturen naar de bundel die beide pakketten bevat voor $ 39,99.

Koop De Sims 4 Huisdieren-bundel op Xbox One nu in de Microsoft Store en voor PlayStation 4 in de PlayStation Store.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *