Uitslag laatste stemronde Creëer-een-Accessoirespakket voor De Sims 4 bekend

De Sims 4: Community accessoirespakket

Eerder deze week sloot de laatste stemronde voor het Creëer-een-Accessoirespakket voor De Sims 4 project waarin gestemd kon worden over de naam en het icoontje van het pakket. De uitslag is vandaag bekendgemaakt en dus weten we dat het accessoirespakket De Sims 4 Uitgebreid Breien (Engels: The Sims 4 Nifty Knitting) zal gaan heten en dat de onderstaande breimand het icoontje zal gaan worden.

De Sims 4

Nu alle stemrondes achter de rug zijn, is het wachten op de release. Daarvan was al bekend dat dat binnen nu en een halfjaar zal gebeuren nadat eerst nog een uitbreidingspakket zal worden uitgebracht. Misschien dat er desondanks tussendoor nog een community blog over de voortgang verschijnt.

Noem het beestje bij zijn naam: de resultaten van ronde 5 zijn binnen!

Het is bijna niet te geloven dat slechts zes maanden geleden het door de community gekozen Accessoirespakket werd aangekondigd! Sindsdien zijn Simmers druk bezig geweest met het kiezen van het thema van het pakket, het bepalen van de grafische stijl, het selecteren van de Creëer-een-Sim onderdelen en het selecteren van de voorwerpen. Maar het stemproces is eindelijk afgerond en de eindresultaten zijn binnen. In deze laatste ronde hebben we jullie gevraagd om te stemmen op een icoontje en een naam voor dit op kunst en hobby gerichte pakket.

Maak kennis met het De Sims 4 Uitgebreid Breien Accessoirespakket en het nieuwe icoontje.

Nu de laatste stemronde is afgerond, willen we graag iedereen bedanken voor hun deelname. Jullie hebben massaal gestemd om samen met ons iets super leuks te helpen creëren. Het laat zien dat we samen echt tot mooie dingen kunnen komen. Deze stemrondes waren een hoogtepunt voor ons dit jaar en nu hoeven we alleen het pakket zelf nog te maken!

Voor nu zullen we ons concentreren op het samenstellen en perfectioneren van dit pakket. We hebben nog steeds heel wat werk te doen, maar over een paar maanden zal het allemaal tot wasdom komen en zullen je Sims de mooiste breiwerken in hun schommelstoelen kunnen creëren. Maar terwijl je wacht kun je natuurlijk ook even een kijkje nemen bij de nieuwe gameplayfuncties die je kunt verwachten. SimGuruConor was zo aardig om een paar werken geleden een snel voorbeeld (inclusief een nieuwe manier voor je Sims om hun gebreide voorwerpen te verkopen via de online Plopsy-etalage!) te geven.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *