Kijk morgen naar de aankondiging van het volgende uitbreidingspakket voor De Sims 4 rondom ecologisch leven

Al eventjes is duidelijk dat we een dezer maanden een nieuw uitbreidingspakket zouden gaan krijgen voor De Sims 4, maar lang bleef de vraag wanneer we daar meer over te horen zouden gaan krijgen. Vandaag is bekendgemaakt dat de aankondiging van dat pakket morgen, woensdag 6 mei 2020, zal gaan volgen om 17:00 uur Nederlandse tijd. De onderstaande trailer zal dan in première gaan en rond hetzelfde moment zal er vast ook een blogpost met meer inhoudelijke informatie online komen.

Tegelijkertijd is er nu wel alvast een klein fragment van diezelfde trailer geplaatst en daarin zien we een draaiende windmolen. Een goede kans dus dat het pakket de richting van ecologisch leven opgaat. Die informatie lijkt bevestigd te worden op een informatiepagina op de site van EA, al is die inmiddels weer offline gehaald. SimsVIP heeft de beschrijving desondanks weten te kopiëren:

The Sims 4 Eco Lifestyle

Ready for your Sims to impact their world? Move into a community of fellow collaborative makers in The Sims 4 Eco Lifestyle Expansion Pack! Play to change and make a difference in the new world of Evergreen Harbor. Help your new neighbors decide on a Community Space Project, reduce your eco footprint, and watch your neighborhood transform. You’ll be surprised by what happens when your Sims start making the rules.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *