Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Mobile

De Sims Mobile teaset mogelijkheid tot meerdere verdiepingen

"Stairway to..."

De Sims Mobile heeft sinds haar release al aardig wat nieuwe content gekregen. Ruimtegebrek lag daardoor op de loer en, hoewel dat probleem inmiddels enigszins verholpen is met de buurt-update, komt De Sims Mobile binnenkort met een feature die al sinds de release gewild is: meerdere verdiepingen.

Update 8 mei 2020: In de laatste aflevering van SimsTV toont SimGuruMegz samen met game ontwerper Laura de feature in-game. Ook is bekend dat de update op 11 mei 2020 uit zal komen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>