Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Ecologisch Leven

Herhaling De Sims 4 Ecologisch Leven livestream

Nadat eerder vandaag al meer bekend is geworden over de gameplay van De Sims 4 Ecologisch Leven, hebben we nu ook een datum voor de livestream waarin het pakket nog uitgebreider zal worden uitgelicht: donderdag 21 mei om 20:00 uur Nederlandse tijd. Tijdens de livestream die zal worden geleid door SimGuruGeorge en SimGuruJill, zal als het goed is de meeste content uit het pakket aan bod komen. In ieder geval zal er meer te zien zijn van de kledingstukken uit Creëer-een-Sim, de nieuwe voorwerpen uit bouwen, de wereld Evergreen Harbor en natuurlijk de gameplay zelf.

Verder zal de livestream nieuwe gratis content laten zien. Waar we al wisten dat ladders naar het basisspel zouden komen, lijkt dit er op te wijzen dat dit niet de enige nieuwe feature zal zijn. De livestream zal tegen die tijd in dit bericht, op onze homepage en op Twitch te bekijken zijn.

Update 22 mei 2020: de herhaling staat online.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>