Update De Sims 4 uitgesteld tot morgen

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Vandaag zou De Sims 4 op alle platformen een update krijgen die verschillende nieuwe features introduceert zoals trappen en de brandweer. Vanwege de omstandigheden in de wereld is op deze Blackout Tuesday, een dag waarop aandacht wordt gevraagd voor racisme door digitaal letterlijk ‘op zwart’ te gaan, echter besloten de update een dag uit te stellen, zo laat SimGuruDuke weten. Of dat ook de precieze reden is, is niet bekendgemaakt, al lijkt het voorlopig wel de meest waarschijnlijke reden, aangezien updates normaliter al een tijdje klaarstaan en niet zomaar voor een dag worden uitgesteld. Morgen, woensdag 3 juni 2020, komt de update nu dus uit, zoals altijd waarschijnlijk ergens rond 19:00 uur in de avond.

Met een update vandaag zou vanavond ergens ook de vervroegde toegang voor mij en de andere EA Game Changers ingaan. Het embargo daarop zou dan morgen verlopen, maar in plaats daarvan zal er nu geen embargoperiode meer zijn. Verwacht echter geen artikelen voor het weekend, aangezien een dag langer vervroegde toegang al extreem kort was voor een uitbreidingspakket.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *