De Sims 4 Ecologisch Leven vanaf nu verkrijgbaar op alle platformen

De Sims 4 Ecologisch Leven

Nadat spelers op de pc en Mac al sinds middernacht aan de slag konden met De Sims 4 Ecologisch Leven, is het uitbreidingspakket een uurtje geleden ook uitgebracht op de Playstation 4 en Xbox One. In dit uitbreidingspakket draait het om het duurzaam omgaan met het milieu. Investeer in groene vormen van energie, enthousiasmeer je buren om hetzelfde te doen en je buurt zal langzaamaan opbloeien. Of ga aan de gang met het recyclen van oude meuk en maak bijvoorbeeld nieuwe meubels of kaarsen.

Sinds woensdag heb ik al vervroegde toegang tot het pakket, dus een review hoop ik richting eind volgende week af te hebben. Mocht je het pakket hebben, laat hier dan vooral weten wat je ervan vindt.

Kies voor groen in De Sims 4 Ecologisch Leven

Het is verhuisdag in Evergreen Harbor—Het De Sims™ 4 Ecologisch Leven Expansion Pack* is nu beschikbaar op pc, Mac, Xbox One en PlayStation®4! De impact van jouw Sim op de wereld is zichtbaar en tastbaar. Jij hebt de invloed en macht om echt een verschil te maken. Hoe ga jij spelen om veranderingen door te voeren?

Zelfs de kleinste keuzes kunnen een enorme impact hebben. Het is fijn als je ervoor kiest om ook jouw steentje bij te dragen, maar het draait niet alleen om stroomvoorzieningen of buurtactieplannen. Het gaat ook om de manier waarop je met anderen bezig bent. Het gaat om hoe je samen iets kunt bereiken. In jouw Sims-community bepaal jij welke rol je speel: die van de milieubewuste activist, de creatieve maker, de ondeugende Sim die in de vuilniscontainer rommelt… je kunt iedereen zijn die je maar wilt zijn en je wereld daar op aanpassen. Je hebt alleen een beetje hulp nodig om daar te komen.

Maar daar komen je buren van pas. Of ze nu klagen over de toestand van de buurt, een deel van hun reservemateriaal aanbieden of gewoon langskomen om het vuil buiten te zetten, je staat er echt niet alleen voor. Deel kennis, projecten en plezier met de mensen om je heen. (En als ze je ergeren, nou, voel je dan vrij om te stemmen op ‘ravotstimulans’ zodat je op elk moment een gevecht kunt beginnen.)

Geef jezelf toestemming om anderen te inspireren en veranderingen aan te brengen, zowel binnen als buiten het spel. En als jij je opties in De Sims overweegt, denk dan ook eens na over wat je zelf voor de wereld kunt doen: de echte welteverstaan. Want waarom zou jij je impact beperken tot Evergreen Harbor of Willow Creek?

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *