Geen aankondigingen van nieuwe De Sims content tijdens EA Play Live

De Sims 4 op EA Play 2019

Nu De Sims 4 Ecologisch Leven net is uitgebracht, zal het niet meer echt als een verrassing komen dat De Sims geen nieuwe uitbreidingen of zelfs een opvolger van De Sims 4 zal aankondigen tijdens EA Play Live op vrijdag 19 juni 2020, zo is gisteren bekendgemaakt. Wel zal SimGuruLynday, general manager van de franchise, een kort praatje houden vanuit haar eigen huiskamer. Het precieze tijdschema van het evenement is desondanks nog niet bekend.

EA Play Live is vanwege de wereldwijde coronapandemie de online equivalent van wat in de voorgaande jaren EA Play, de eigen gamebeurs van Electronic Arts (EA), was. Hoewel EA Play Live eigenlijk afgelopen nacht plaats had moeten vinden, is het met een week uitgesteld vanwege de overige problemen in de wereld in deze tijd. Mocht je de livestream van het evenement overigens van plan zijn te volgen, dan kun je lang op blijven of vroeg opstaan. Het evenement begint namelijk pas/al om 1:00 uur `s nachts Nederlandse tijd. Verwacht desondanks wel voldoende nieuws over de andere franchises van EA.

Overigens is twee maanden geleden al een roadmap gedeeld waarin werd verteld dat na De Sims 4 Ecologisch Leven eerst het accessoirespakket De Sims 4 Uitgebreid Breien zal worden uitgebracht en vervolgens nog een onbekend game pack. Beiden worden verwacht binnen nu en vier maanden.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *