De Sims 4 vanaf nu ook beschikbaar op Steam

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Afgelopen nacht heeft SimGuruLyndsay tijdens EA Play Live aangekondigd dat De Sims 4 inclusief alle uitbreidingen vanaf nu verkrijgbaar is op Steam. Het past daarmee binnen de trend van Electronic Arts om haar spellen sinds vorig jaar weer op Steam uit te brengen.

Tot en met 9 juli 2020 is De Sims 4 ook in de aanbieding op Steam. Waar het basisspel met 50 procent korting (20 euro) aangeschaft kan worden, krijgen de game packs en uitbreidingspakketten 30 procent korting (14 euro en 28 euro) en alle accessoirespakketten 20 procent korting (8 euro). De enige uitzondering daarop is De Sims 4 Ecologisch Leven omdat dat pakket pas recentelijk is uitgebracht.

Mocht je De Sims 4 al bezitten op Origin, dan heeft het uiteraard niet zo heel veel zin om het ook op Steam aan te schaffen. Immers staan beide platformen los van elkaar.

Desondanks heb je voor dit alles wel nog een EA-account nodig en moet de Origin-client geïnstalleerd zijn op je systeem. Na je Steam- en EA-accounts met elkaar gekoppeld te hebben is het mogelijk om De Sims 4 direct vanuit Steam te starten, al loopt Origin tijdens het spelen wel nog steeds op de achtergrond. Zie ook deze pagina voor overige veelgestelde vragen over EA-games op Steam.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *