Eerste Spark’d Uitdaging van start gegaan

The Sims Spark'd

Afgelopen nacht is The Sims Spark’d, het nieuwe realityprogramma rondom De Sims 4, is première gegaan. Om Simmers thuis een kans te geven deel te nemen aan het volgende seizoen, is tevens de eerste Spark’d Uitdaging, Bruiloft op bestemming, van start gegaan.

Thema-overzicht Bruiloft op bestemming

Veilig thuisblijven hoeft je er nog niet van te weerhouden je perfecte bruiloft op bestemming te beleven. Verken de eindeloze mogelijkheden om jouw mooiste dag te creëren en te delen. Beleef je droom!

EA

In totaal zijn er drie verschillende uitdagingen: stylist, bouwer en verhalenverteller. Deze uitdagingen richten zich, respectievelijk, op het maken van Sims, het bouwen van kavels en het vertellen van verhalen. Voor de eerste twee kun je simpelweg je creatie uploaden naar de uitdaging galerie en voor dat laatste zul je een video moeten uploaden naar YouTube. Deze kun je vervolgens hier inleveren. Je kunt aan alle drie de uitdagingen mee doen of je richten op een categorie. Ook kun je meerdere keren per uitdaging meedoen.

In de eerste reeks uitdagingen draait het allemaal om het creëren van een perfecte bruiloft op een bijzondere bestemming. Bouwers mogen dus proberen een zo uniek mogelijk trouwlocatie te verzinnen, stylists moeten het gezelschap aankleden en verhaalvertellers kunnen er een origineel verhaal omheen vertellen. In dit alles heb je best wat vrijheid, al moet alles wel passen binnen een van deze thema’s:

  • Strand
  • Jungle
  • Rustiek
  • Griezelig
  • Woestijn/Casino

Belangrijk om te weten is dat aangepast materiaal (Custom Content) niet mag worden gebruikt bij de stylist en bouwer uitdagingen. Alle uitbreidingen mogen wel worden gebruikt, maar ook met alleen het basisspel kun je meedoen. Verder zijn cheats zoals bijvoorbeeld bb.moveobjects toegestaan en mag je dus bijvoorbeeld ook de debug-voorwerpen in bouwen gebruiken. Zie onze cheats-pagina voor meer cheats die je kunt gebruiken in bouwen in Creëer-een-Sim.

Voor deze eerste uitdaging heb je tot 31 augustus 2020 de tijd. Iedereen kan meedoen, maar je moet minimaal 18 jaar zijn om te kunnen winnen. Zie deze link voor meer informatie over deze uitdaging.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *