Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Eerste aflevering van The Sims Spark’d staat online

Nadat de eerste aflevering van The Sims Spark’d vrijdag al in première is gegaan op de Amerikaanse televisiezender TBS, is de aflevering vanaf vandaag ook voor iedereen te bekijken op het YouTube-kanaal van BuzzFeed Multiplayer. In The Sims Spark’d strijden twaalf bekende Simmers in verschillende uitdagingen om een prijzenpot van 100.000 Amerikaanse dollars.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>