Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Uitgebreid Breien

Herhaling De Sims 4 Uitgebreid Breien livestream

Over zes dagen komt De Sims 4 Uitgebreid Breien uit. Voorafgaand aan de release komt er ook nu zoals gebruikelijk nog een livestream waarin het pakket uitgebreider wordt uitgelicht. SimGuruFrost heeft afgelopen nacht bekendgemaakt dat die livestream voor De Sims 4 Uitgebreid Breien vanavond, woensdag 22 juli 2020, zal plaatsvinden om 20:00 uur Nederlandse tijd. Hieronder of direct op Twitch kun je dan straks live meekijken.

Update 23 juli 2020: De herhaling staat online.

SimGuruConor zal de livestream voor het eerst leiden. Alle content uit Creëer-een-Sim en bouwen zal worden getoond en ook de gameplay zal verder wordt uitgelegd.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>