De Sims 4 update 1.65.70 en console update v1.29 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Vanwege de release van De Sims 4 Uitgebreid Breien volgende week dinsdag heeft het basisspel van De Sims 4 vandaag een update gekregen. De update bevat twee kleine nieuwtjes: je kunt de koeienplant vanaf nu een naam geven en het spotje voor aan het plafond heeft een kleinere en goedkopere versie gekregen. Ook de opvallende bug waarbij er vuur ontstond in het toilet wanneer Sims staand plasten, is opgelost. Na roep vanuit de community hebben de SimGuru’s het echter wel als nieuwe ‘feature’ behouden wanneer Sims boos zijn of pittig eten hebben gegeten.

Luister naar de patch opmerkingen voorgelezen door SimGuruDoi.

Vanavond gaat ook de periode van vervroegde toegang tot De Sims 4 Uitgebreid Breien in voor mij en de andere EA Game Changers. Het embargo verloopt maandag om 17:00 uur Nederlandse tijd, dus verwacht dan een review.

Update 23/07/2020

 • PC: 1.65.70.1020 / Mac: 1.65.70.1220
 • Console: versie 1.29

Hallo, Simmers!

Zin om lekker creatief te doen? Dat komt mooi uit want het De Sims 4 Uitgebreid Breien Accessoirespakket is vanaf volgende week beschikbaar. Terwijl je wacht nodigen we je uit om in je favoriete schommelstoel te relaxen en je een nabije toekomst vol digitale truien, sokken, plantenhangers en baby-onesies voor te stellen. En als je daarmee klaar bent, blader dan even door deze patchopmerkingen om te kijken wat er allemaal nieuw is.

In deze update hebben we een paar problemen verholpen en twee kleine aanvullingen aan de basisgame toegevoegd.

Je kunt nu een naam aan je koeienplant geven! Want koeienplanten maken ook deel van de familie uit. Wel het soort dat andere familieleden eet, maar dat betekent niet dat we minder van ze houden. Het betekent wél dat we af en toe de deur naar hun kamer op slot moeten doen om te zorgen dat er geen ongelukjes gebeuren (of de deur juist open doen als je de Black Widow-uitdaging speelt…)

De populaire plafondlamp uit de basisgame, de Subtiele Schotellamp, is er nu in een kleinere versie: de Super Subtiele Schotellamp. Dit is iets waar bouwers en machinima-makers om hebben gevraagd en die wens laten we graag in vervulling gaan. We hebben ook de prijs naar slechts 50 Simdollars verlaagd om ze toegankelijker te maken als je een starterswoning bouwt.

-SimGuruRomeo, Ft. SimGuruRusskii

En dan nu de fixes:

De Sims 4

 • We hebben een probleem verholpen waarbij lichaamsvormen en huidskleuren in Creëer-een-Sim gemarkeerd werden alsof ze nieuw aan de game waren toegevoegd.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij het doel van ‘nerdbrein’ om een bed te verbeteren of te repareren ertoe leidde dat het niet werd voltooid. Maar nu kun je weer lekker upgraden!
 • Foutcode 134:54350669, het boze zusje van foutcode 134:b378c837, is verslagen… voor nu.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij de besturingsindeling werd bedekt met ingame berichten. Ook hebben we een aantal knoppen in de display verbeterd die onjuist weer werden gegeven.
 • Is jou dit ooit overkomen? Je Sims staan in hun badkamer en ineens is er de geur van rook? Als jouw Sims een… ‘branderig gevoel’ ervoeren tijdens het legen van hun blaas, is dat nu afgelopen! Met dank aan F1xABuG*. F1xABuG dealt met alle symptomen van ontvlambare blaasfuncties!

*F1xABuG herstelt niet alle aan brand gerelateerde incidenten in de badkamer. Sims kunnen nog steeds met ontvlambaarheid te maken krijgen als ze boos zijn of iets pittigs hebben gegeten. Er treedt ook lichte ontvlambaarheid op als Simmers Ecologisch Leven geïnstalleerd hebben en ervoor kiezen om verbeterde toiletten te composteren terwijl ze geen insectenfarm op hun kavel hebben. F1xABuG is niet verantwoordelijk voor enige bijwerkingen, zoals regenererende polynomen.

Honden en Katten

 • We hebben onze honden en katten extra goed getraind, zodat ze niet meer willekeurig van jouw kavel verdwijnen om op een andere kavel weer op te duiken. Ze zijn nu allemaal lief en braaf.

Jaargetijden

 • De radiozenders Zomerparade en Koude Feestdagen hebben veranderende voorwaarden die gerelateerde gemoedstoestanden toekennen. Zomerparade doet dat alleen in de zomer en Koude Feestdagen alleen in de winter. Gemoedstoestanden worden alleen toegekend als Sims expliciet wordt verteld om naar de zender te luisteren. Als je de zender als achtergrondmuziek hebt aanstaan, wordt de gemoedstoestand niet toegekend.

Ecologisch Leven

 • We hebben een probleem verholpen waarbij niet alle verdiende kleuren voor de freelance makercarrière in Creëer-een-Sim werden ontgrendeld.
 • Niet-speelbare Sims volgen niet langer een geactiveerd beleid in hun buurt als Sims naar een andere buurt of wereld reizen voordat de stemperiode is afgelopen.
 • Hoekig Staarraam – van Vervormde Vensters Inc. is nu gerepareerd om op de juiste manier weer te worden gegeven… er ontbreekt nu geen enkel onderdeel meer!
 • We hebben een probleem verholpen waarbij aangepaste muziek niet werd afgespeeld als deze aan de Americana-zender werd toegevoegd.
 • We hebben wat informatie toegevoegd aan de tooltips van het onmiddellijk activeren van het buurtactieplan ‘Waterbesparing’, zodat Simmers meer informatie kunnen opvragen over het daadwerkelijke voordeel van het beleid. Een geïnformeerde Simmer is de beste Simmer zeg ik altijd maar.
 • We hebben een probleem verholpen met de icoontjes van de eco-innovator en meester-maker. Nu zien ze er ook echt goudkleurig uit.
 • We hebben een correctie aangebracht in de gezondheidsstatustekst voor insecten in de insectenfarms. Insecten zijn niet echt ‘dood’ als Simmers ze verwaarlozen, maar voelen zich eerder ‘ellendig’. Geef ze wat liefde en aandacht.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij appartementen in Evergreen Harbor gaten tussen de trappen hadden als de grafische instellingen op middellaag in waren gesteld.

Wellnessdag

 • De radiozender New Age heeft veranderende voorwaarden die de gemoedstoestand ‘Geconcentreerd’ toekennen, maar alleen als Sims al naar de New Age-radiozender luisteren. Gemoedstoestanden worden alleen toegekend als Sims expliciet wordt verteld om naar de zender te luisteren. Als je de zender als achtergrondmuziek hebt aanstaan, wordt de gemoedstoestand niet toegekend.

StrangerVille

 • We hebben een probleem verholpen waarbij aangepaste muziek niet werd afgespeeld als deze aan de Zonderlinge Tunes-zender werd toegevoegd.

Klein Wonen

 • We hebben een probleem verholpen waarbij peuterkapsels in Creëer-een-Sim niet goed werden weergegeven als ze in combinatie met puHat_EP05Trucker werden gebruikt.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *