Origin krijgt binnenkort een nieuwe uitstraling

Origin

Electronic Arts heeft een open bèta gestart om de nieuwe interface van Origin te testen. Aanmelden voor de bèta kan op deze pagina, al worden voorlopig enkel leden met Origin Access toegelaten. Wanneer de vernieuwde client publiekelijk beschikbaar komt, is momenteel nog niet bekend.

Veel van de interface krijgen we nu nog niet te zien, al geeft de bijgevoegde screenshot wel een aardige eerste blik op wat ons te wachten staat. Naast een nieuw logo is het ontwerp wat rustiger dan de huidige interface met duidelijk de nadruk op rondere hoeken en minder menu’s op het homescherm.

We gaan je Origin-ervaring verbeteren

Origin-spelers,

Jullie hebben in de loop der jaren talloze uren in Origin gespeeld. Bedankt daarvoor. Jullie hebben ons ook een hoop feedback gegeven over wat spelers willen: een snel, betrouwbaar platform waarmee je makkelijk games kunt spelen, kunt verbinden met vrienden, en games en content kunt vinden die passen bij je speelstijl.

Deze feedback heeft ons geïnspireerd om de Origin-ervaring te verbeteren en een snellere, slimmere, meer verbonden desktop-app te creëren.

We nodigen een aantal van jullie uit om deel te nemen aan de gesloten Origin-bèta, waar we de verbeteringen zullen uitrollen. Als je een uitnodiging ontvangt, hopen we dat je het downloadt en uitprobeert.

Net als bij elke bèta veranderen we veel en is je feedback erg belangrijk. We hopen dat je ons kunt vertellen wat wel en niet goed is, en alles daartussen, zodat we een platform voor PC-games kunnen bouwen dat werkt voor jou.

Origin blijft ook gewoon live, dus je kunt altijd tussen de apps wisselen om op beide platforms je favoriete games te blijven spelen.

We hebben binnenkort meer informatie om te delen.

Veel gameplezier,

Het Team van Origin
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Origin Getagged ,

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *