EA voegt Origin Access en EA Access samen tot EA Play

Electronic Arts heeft aangekondigd dat Origin Access Basic en EA Access worden samengevoegd tot EA Play, een naam die voorheen toebehoorde aan de jaarlijkse gamebeurs van EA. Ook Origin Access Premier krijgt een nieuwe naam: EA Play Pro. De wijzigingen gaan dinsdag 18 augustus 2020 in en gaan tevens gepaard met een nieuwe uitstraling.

Inhoudelijk verandert er weinig aan de dienst naast de naamswijziging. De prijs blijft gelijk en ook de voordelen blijven ongewijzigd. Wel worden er de komende maanden voor leden exclusieve in-game uitdagingen toegevoegd en komen er speciale bonussen bij bepaalde games.

Meer gaming met EA Play

De EA Access- en Origin Access-diensten krijgen een nieuwe naam en look vanaf 18 augustus. EA Access en Origin Access Basic worden EA Play, en Origin Access Premier wordt gewijzigd naar EA Play Pro. Alle geweldige voordelen waar je van houdt (toegang tot een bibliotheek met toptitels, vroege proefversies en je 10%-lidmaatschapskorting) gaan nergens naartoe. En we voegen de komende maanden nog meer toe, te beginnen met exclusieve in-game uitdagingen en maandelijkse beloningen voor leden bij bepaalde titels.

Waarom EA Play?

EA Play brengt je in het middelpunt van de ervaring. Het verplaatsen van alle voordelen aan een enkele merknaam is een belangrijke stap in het stroomlijnen van onze diensten om te zorgen dat je als EA Play-lid op de beste manier kunt spelen.

Wat krijg ik met EA Play?

Zoals we eerder hebben gezegd, kunnen leden toegang krijgen tot exclusieve in-game uitdagingen en beloningen, speciale content voor leden ontgrendelen, vroege proefversies van gloednieuwe titels spelen, direct toegang krijgen tot een collectie van onze favoriete series en beste titels, en 10% besparen op digitale aankopen van EA, zowel voor volledige games als DLC. Maar wat bedoelen we met exclusieve uitdagingen, beloningen en content?

Dat varieert van titel tot titel, maar we bedoelen dingen als uitdagingen en beloningen bij vroege toegang, zoals Ultimate Team-pakketten, exclusieve vanity- en cosmetische items, en meer. Zorg ervoor dat je e-mailvoorkeuren voor je EA-account ingeschakeld zijn, zodat je als eerste weet je favoriete aanstaande titels via het lidmaatschap beschikbaar zijn, zoals Madden NFL 21, FIFA 21 en Star Wars™: Squadrons. Je kunt ook onze game-websites en de nieuwspagina van EA.com bezoeken voor updates. 

Hoe zit het met het jaarlijkse EA Play-evenement?

Je kent misschien wel het jaarlijkse live-evenement dat voorheen EA Play heette, dat ook een nieuwe naam heeft, EA Play Live.  Het is een showcase die is gewijd aan het delen van de nieuwste EA-nieuws- en game-updates met onze wereldwijde community. EA Play Live omvat een hoop verschillende ervaringen: van wereldpremières en game-updates, tot leuke manieren waarop spelers en de community in aanraking kunnen komen met de beste EA-games.

Vergeet niet de nieuwe EA Play te bekijken, vanaf 18 augustus!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *