De Sims 4 update 1.65.77 en console update v1.30 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Zo midden in de zomer is het normaliter een rustige periode en ook deze zomer is het niet anders. Wel is er vandaag een kleine update uitgekomen voor De Sims 4. Zoals verwacht zijn er geen nieuwe features en worden er enkel een handjevol bugs opgelost.

Update 18/8/2020

 • PC: 1.65.77.1020 / Mac: 1.65.77.1220
 • Console: versie 1.30

Het eerste seizoen van Spark’d is afgelopen, jullie hebben je favoriet gekozen uit de inzendingen voor de Spark’d Uitdaging Bruiloft op Bestemming en we hebben het door de community samengestelde pakket Uitgebreid Breien uitgebracht. Nu hebben we slechts een kleine update om een aantal problemen te verhelpen, inclusief de problemen die jullie ons na de release van Uitgebreid Breien hebben gemeld.

SimGuruRusskii

En dan nu de fixes:

De Sims 4

 • We hebben opnieuw een schurkachtige versie van foutcoude 134 weten te verbannen. Dit keer is het foutcode 134:64b8a94a, een achterneefje van de oorspronkelijke foutcode 134.
  • Wat is fout 134? Iets met relatieproblemen of zo.
 • We hebben een probleem verholpen dat met verbuigingspunten op het dak te maken had. Die zullen nu beter moeten werken.
 • De lay-outschermen van controllers zijn bijgewerkt om de aanvullende bedieningen te weerspiegelen die in de Spark’d Uitdagingen-tabs in de Galerie worden gebruikt. Zoveel knoppen, zoveel te zien en zoveel te doen.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij een foutmelding werd gegenereerd als er via de spelercatalogus een voorwerp naar Spark’d Uitdagingen werd gestuurd.

Honden en Katten

 • We hebben onze lieve viervoeters opnieuw getraind zodat ze ook niet op commando eten. Ze eten dus niet alleen als ze daar de opdracht toe krijgen. Maar verwen ze evengoed, ze zijn zo lief en braaf!

Ecologisch Leven

 • We hebben een probleem verholpen waarbij niet-speelbare Sims doorlopend voorwerpen van kavels pikten zonder dat ze de eigenschap ‘kleptomaan’ hadden. Ze waren zo druk bezig met het idee dat dit mogelijk was, dat ze zich niet afvroegen of het ook wel zo netjes was.
 • We hebben een probleem verholpen op ‘groene’ kavels waarop geen noorderlicht of ander natuurfenomeen werd weergegeven. Ik ben blij dat we dit hebben opgelost, zodat iedereen weer kan genieten van wat Moeder Natuur te bieden heeft.

Uit Eten

 • We hebben een probleem verholpen waarbij sommige drank- en voedselopties verdubbeld werden, of compleet verdwenen, op restaurantmenu’s. Ik vind meer van alles prima, maar dit was een beetje extreem, hoewel dubbele koffie…. mmm, koffie…

Uitgebreid Breien

 • We hebben een probleem verholpen waarbij PlayStation 4- en macOS-spelers de unlockbytag SP17 niet toe konden passen. Alle breisels en breiwerken zijn van jou.
 • Sims zullen niet langer constant automatisch breien. En hoewel breien een heerlijk ontspannende bezigheid is, KAN het ook een beetje teveel van het goede worden. *‘Dat klopt!’ echoot vanuit de verte*

Xbox One

 • Als je je abonneert op EA Acces zie je misschien dat het logo dat op de informatieschermen van het pack wordt weergegeven nu verschijnt als EA Play. Dit maakt deel uit van een rebranding van EA’s abonnementsservice.
EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *