Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Officiële gameplaytrailer van De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu

Vandaag is de gameplaytrailer van het game pack De Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu uitgebracht. In de trailer wordt dieper ingegaan op de nieuwe features van het pakket zoals het voltooien van missies voor een van de drie fracties, de voordelen van droïden en het vechten met lichtzwaarden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>