Tweede Spark’d Uitdaging van start gegaan

The Sims Spark'd

Deze week is de tweede Spark’d Uitdaging van start gegaan. Via de Spark’d Uitdagingen hebben Simmers thuis een kans een plaats in tweede seizoen van The Sims Spark’d, het nieuwe realityprogramma rondom De Sims 4 dat deze zomer te zien was, te verdienen. In deze tweede uitdaging is het het doel om een oudere Sim het gouden tijdperk uit zijn of haar leven te kunnen laten herleven. Daarvoor heb je de tijd tot 21 september 2020.

Overzicht Golden Age

Alles wat blinkt is goud. Zo gaat het gezegde, toch? Verken de eindeloze mogelijkheden om alles uit het leven te halen.

EA

De stylist, bouwer en verhaalverteller uitdagingen sluiten ieder aan op dit hoofdthema. Zo is het voor de stylisten het doel deze oudere Sim te maken en zijn of haar alledaagse outfit te gebruiken om de speciale hobby of activiteit uit het gouden tijdperk van deze Sim te benadrukken. Voor bouwers is het doel het simpelweg bouwen van een huis voor deze Sim waarbij één kamer de bepaalde hobby of activiteit uitbeeldt. Verder moeten verhalenvertellers laten zien hoe de oudere Sim zijn of haar goud tijdperk beleeft of herbeleeft.

Bij elke uitdaging geldt dat het gebruik van alle uitbreidingen toegestaan maar niet verplicht is. Aangepaste content (custom content) mag niet worden gebruikt en mods (inclusief aangepaste poses of thumbnails in de galerie) mogen alleen worden gebruikt bij de verhalenverteller uitdaging. Verder mogen cheats gewoon worden gebruikt en is er geen Simdollar- of kavellimiet. Meer informatie over de uitdagingen en over hoe je je uitdagingen kunt inzenden, vind je hier.

Opmerking: Bij de bouwers-uitdaging staat momenteel dat mods toegestaan zijn, maar dat is niet het geval. Dit is een fout in de Nederlandse vertaling en wordt spoedig gecorrigeerd.

Uitslag eerste Spark’d Uitdaging

Met het starten van de tweede uitdaging, is ook de uitslag van de eerste Spark’d Uitdaging waarin het draaide om een bruiloft op een unieke locatie, bekendgemaakt. De winnende dertig creaties per categorie kun je hier bekijken.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *