Meer huidskleuren en schuifbalken voor huidskleuren/make-up komen naar De Sims 4

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

In augustus liet SimGuruLyndsay ons weten dat het De Sims-team actief bezig is met het ervoor zorgen dat iedereen zich thuis kan voelen in De Sims 4. Met name op het vlak van de donkerdere huidskleuren was vanuit de community namelijk aardig wat kritiek op de kwaliteit en het realisme ervan. In diezelfde boodschap werd ons als reactie daarop verteld dat het team daar nog dit jaar wat aan zou gaan doen en vandaag gaat men concreter in op die plannen.

Dat begint namelijk al begin komende maand. De patch die voor de pc op 6 oktober uitkomt, lost namelijk de artefacten op die momenteel zichtbaar zijn bij sommige huidskleuren. Ook worden twee haarstijlen geüpdatet. In december volgt vervolgens een nog veel grotere update die minstens honderd nieuwe huidskleuren toevoegt. Tevens brengt het sliders naar alle huidskleuren (en make-up) zodat je ze zelf ook nog wat lichter of donkerder kunt maken. Meer nieuws hierover volgt de komende maanden nog.

Een opmerking van ons team: Hoe we de verbeteringen van huidskleuren aanpakken

Het De Sims-team zal een basisgame-update voor bestaande huidskleuren uitbrengen op 6 oktober voor Mac/PC en op 10 november voor console. We zijn op weg naar een groter scala aan huidskleuren, maar in deze update verbeteren we alvast de vlekkerige en grauwe tinten bij donkere huidskleuren op apparaten met gemiddelde en hoge specificaties. Zoals we in onze eerste video al hebben laten weten, vinden we dat we ook de vertegenwoordiging van bepaalde kapsels in onze basisgames moeten verbeteren, dus in oktober zullen we twee kapsels van de basisgame gaan updaten.

We zijn blij om te kunnen melden dat er later in het jaar meer veranderingen zullen komen. In december zullen we minstens honderd nieuwe huidskleuren in koele, neutrale en warme tinten gaan toevoegen, waarbij we ons vooral richten op donkere huidskleuren. Naast alle nieuwe toevoegingen, kunnen we met trots zeggen dat we een schuifbalk gaan introduceren voor alle huidskleuren, zowel voor nieuwe als bestaande, waarmee je elke huidskleur lichter of donkerder kunt maken, zodat het helemaal naar jouw wens is. Het gaat natuurlijk niet alleen om huidskleur, we hebben ook jullie feedback over make-up ontvangen en we doen ons best om ook aan die kwestie iets te veranderen. Om het scala aan huidskleuren dat in december uitgebracht wordt aan te vullen, zullen we ook nieuwe schuifbalken toevoegen voor make-up in Creëer-een-Sim. De nieuwe aanpassingsmogelijkheden geven jou alle controle over het uiterlijk van je Sim, zodat ze er helemaal tiptop in orde bij lopen. (De december-update zal ook nog twee verbeterde basisgame kapsels bevatten.)

Rond eind oktober of begin november heeft ons team meer informatie voor jullie, aangezien we dan deze ideeën in praktijk zullen gaan brengen. Hou het goed in de gaten! We zullen ook meer informatie delen over onze samenwerking met externe partners, waaronder getalenteerde en uiteenlopende leden van onze community, om te zorgen dat we dit zo goed mogelijk ten uitvoer brengen. Zoals altijd willen we jullie bedanken voor jullie steun terwijl we het spel blijven uitbreiden. We kijken ernaar uit om dit alles de komende maanden met jullie te delen!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *