Nieuwe content voor De Sims 4 rondom Spaanse Erfgoedmaand op komst

De Sims 4: Spaanse Erfgoedmaand

Zoals al bekend was krijgt De Sims 4 vanavond een nieuwe update die een aantal van de met name donkerdere huidskleuren verbetert. Daar blijft het echter niet bij zoals gisteravond duidelijk is geworden, aangezien ook nieuwe content wordt toegevoegd ter ere van de Spaanse Erfgoedmaand. Tijdens de Spaanse Erfgoedmaand die jaarlijks van 15 september tot en met 15 oktober plaatsvindt in de Verenigde Staten, staat men stil bij de invloed van de latino’s op de culturele en economische ontwikkeling van het land.

De Sims 4 staat stil bij de Spaanse Erfgoedmaand van de Verenigde Staten.

Voor De Sims 4 betekent dat verschillende kledingstukken en voorwerpen geïnspireerd op de de kleurrijke stijlen uit de Latijns-Amerikaanse landen, zoals de bovenstaande teaser ook laat zien. De kledingstukken, drie shirts in totaal, zijn ontworpen in samenwerking met Mister Cartoon, een tattoo-artiest, waardoor de motiefjes aardig uniek en opvallend zijn. En natuurlijk mag dan ook een nieuwe tatoeage niet ontbreken.

Qua voorwerpen zijn er een tafel met een stoel, een groot muurdecoratiestuk, een vaas, een barbecue en een pergola. Tevens komt de barbecue met een aantal nieuwe gerechten en worden er twee nieuwe nummers aan de pop radiozender toegevoegd.

Hieronder kun je de livestream terugkijken waarin de content uitgebreider wordt uitgelicht. De update volgt vanavond rond 19:00 uur Nederlandse tijd en komt op alle platformen uit.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *