The Sims 4 Snowy Escape wordt morgen aangekondigd

The Sims 4 Snowy Escape

Sinds vorige week is bekend dat het tiende uitbreidingspakket voor De Sims 4 morgen zou worden aangekondigd, maar het precieze thema bleef tot op heden geheim. Tot vandaag, want een paar uur geleden is duidelijk geworden dat het een winters pakket gaat worden.

Het lijkt daarmee op het eerste oog dieper in te gaan op de onderdelen die in De Sims 4 Jaargetijden bijvoorbeeld nog mistten ten opzichte van de vergelijkbare uitbreidingen voor de eerdere delen uit de franchise. Snowboarden zien we dus bijvoorbeeld terugkeren, maar zoals de bijbehorende screenshot laat zien blijft het daar zeker niet bij. Zo lijkt het bijvoorbeeld een Aziatische wereld te gaan worden.

Morgen om 17:00 uur Nederlandse tijd zullen we meer weten, want dan gaat de bovenstaande trailer in première. SimGuruGraham heeft in ieder al laten doorschemeren dat de nieuwe wereld Mt. Komorebi, Japans voor ‘berg waar het zonlicht door de bomen schijnt’, zal gaan heten en dat het samenwerkingen zal bevatten met James Turner, Deligracy, lilsimsie en SimLicy.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *