Eerste blik op december update voor De Sims 4 met nieuwe huidskleuren en schuifregelaars

De Sims 4

Komende december komt een grote update uit voor Creëer-een-Sim in De Sims 4. Niet alleen voegt de update meer dan honderd nieuwe huidskleuren toe, het biedt ook de mogelijkheid schuifregelaars te gebruiken bij de huidskleuren en tijdens het aanbrengen van make-up. Hoewel het nog eventjes duurt voordat de update uitkomt, krijgen we vandaag al een eerste blik op wat de update zoal te bieden zal hebben.

Eerder deze maand is er al een eerste update uitgebracht die de artefacten bij sommige huidskleuren moest oplossen. Op 10 november zullen die verbeteringen ook op de consoles doorgevoerd worden.

Vervolg op onze septemberupdate

Een paar weken geleden hebben we een aantal van onze plannen voor het bijwerken van huidskleuren en diversiteitsopties in De Sims 4 met jullie gedeeld, en nu is het tijd voor een update! Ons team is heel druk bezig geweest met dit belangrijke initiatief. Ontdek wat je kunt verwachten in de aankomende paar maanden.

Waar we nu zijn

Op 6 oktober lanceerden we een pc-basisgame-update die problemen met een aantal van de bestaande donkere huidskleuren verbeterde. We hebben ons gericht op de kleurstrepen die op de wangen en op het voorhoofd van de Sims verschenen, waardoor er een vlekkerig en inconsistent beeld ontstond, plus een verkleuring langs het puntje van de neus. We hebben nu een consistente kleur voor het hele lichaam weten te creëren, zodat de schaduwen en details visueel duidelijker te zien zijn. We hebben ook de mannelijke afro-en vlechtkapsels in de basisgame verbeterd om de details, textuur en stijl van hun levensechte tegenhangers te weerspiegelen. Consolespelers zullen deze wijzigingen na de update van 10 november te zien krijgen.

Deze verbeteringen zijn slechts de eerste stap in onze plannen om je de tools te geven die je verdient om jezelf uit te drukken.

Een belangrijke update in december

Op 8 december voegen we meer dan 100 nieuwe huidskleuren toe aan De Sims 4. Elke huidskleur heeft een waardeschuifegelaar om duizenden extra aanpasbare opties mee te ontgrendelen. Daarnaast brengen we compressieverbeteringen aan om zowel nieuwe als bestaande huidskleuren beter weer te geven, inclusief het versterken van de kwaliteit van een gebruinde huid en een door de zon verbrande huid.

De Sims 4

Onze decemberupdate bevat ook de introductie van vier make-upschuifregelaars om alle huidskleuren mee te complementeren. Met de schuifregelaar ‘Tint’ kun je de kleur bepalen, terwijl je met de schuifregelaar ‘Waarde’ de helderheid kunt aanpassen. Je kunt de transparantie aanpassen met de schuifregelaar ‘Dekking’ en bepalen hoeveel kleur je make-up heeft met de schuifregelaar ‘Verzadiging’. Dit zorgt ervoor dat de gekozen make-up er precies goed uitziet op de geselecteerde huidskleur.

Ten slotte zie je nog drie basisgamekapsels met verbeteringen in de decemberupdate. Hieronder vallen twee kinderkapsels: de gevlochten paardenstaart met babyhaartjes en de gevlochten paardenstaart zonder babyhaartjes, plus het flattop kapsel.

Meer informatie volgt

Het is ons doel ervoor te zorgen dat de representatie in De Sims 4 meer inclusief is. Hiervoor werken we samen met consultants, waaronder belangrijke leden van de community zoals Game Changers Mia Zaff, EbonixSims, Rao, Xmiramira en CatherineGames. Zij hebben ons geadviseerd om een meer inclusieve game voor iedereen te creëren. Het was hun suggestie om extra kapsels zonder babyhaartjes toe te voegen in de decemberupdate, en daarom zijn er drie in plaats van de twee die we eerder hebben aangekondigd.

We zetten ons in om De Sims 4 te blijven verbeteren om je de game te geven die je verdient. We kunnen niet wachten om te zien wat je in de toekomst allemaal gaat creëren en we zijn je enorm dankbaar dat je deze reis met ons aangaat.

Dank je wel!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *