Interactieve wereldkaart van Mt. Komorebi uit De Sims 4 Sneeuwpret

De Sims 4 Sneeuwpret

Mt. Komorebi wordt de nieuwe wereld in het uitbreidingspakket De Sims 4 Sneeuwpret. Waar de community blog van gisteren de verschillende buurten al nader uitlegde, is er ook een interactie wereldkaart van de wereld gedeeld waarin we tevens kunnen zien welke kavels de wereld precies bevat.

Zoals bekend bestaat Mt. Komorebi uit drie verschillende buurten. In totaal bevatten die buurten veertien verschillende kavels waarvan drie vakantiekavels, een bar, een lounge, een park en het nieuwe badhuis. Helaas staan de kavels niet op de wereldkaart, al kun je ze wel bekijken wanneer je klikt op de verschillende icoontjes op de kaart. Dan krijg je ook een korte beschrijving van de kavel te zien.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *