De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket aangekondigd

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket

Zojuist is het eerste pakket van 2021 voor De Sims 4, De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket, aangekondigd. In dit accessoirespakket draait het volledig om spoken en hoe die het leven van Sims zowel in positieve zin als in negatieve zin kunnen beïnvloeden. Het pakket komt over precies twee weken uit op dinsdag 26 januari 2020.

Qua gameplay komt er best wat nieuws in het accessoirespakket. Naast een nieuwe kaveleigenschap komt er bijvoorbeeld ook een nieuwe sociaal evenement, seances, om met geesten te communiceren. Ook Bothilde, de NPC die we eerder al zagen in De Sims Abracadabra en later ook in De Sims 3 Bovennatuurlijk als griezelig hulpje in het huishouden, keert terug.

Het De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket openbaart zich binnenkort!

Opgelet Simmers, want er verschijnt iets gloednieuws voor jullie ogen: het De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket is verkrijgbaar vanaf 26 januari, 2021!

Welkom in het nieuwe huis van je Sim! Tuurlijk, de vermelding zei ‘spookachtig’, maar iedereen weet dat het gewoon een mythe is. Toch?

En ’s nachts, ach… De lampjes flikkeren en werpen een schaduw over de voeten van je Sim. In een andere ruimte wordt een deur dichtgesmeten, ook al is er niemand anders thuis. En wat was dat voor geluid? Waar komt het vandaan? Dit wordt steeds raarder.

Oké, dus het blijkt dat sommige geruchten toch echt waar zijn. Deze spookachtige geestjes hebben als eerste hun intrek hier genomen en dat laten ze niemand vergeten.

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket

Mysterieuze runen en kleihanden verschijnen willekeurig terwijl er in de tuin tal van kruipende wijnstokken ontspruiten. De heilige kaars die je Sim ter bescherming heeft aangestoken, waait uit met nauwelijks een sliertje rook. Niemand weet waar die angstaanjagende pop vandaan kwam. Terwijl het huis vreemder en vreemder wordt, worden Sims steeds angstiger en raken ze in paniek.

Gelukkig hoeft jouw Sim dit niet alleen te doen! Er is een handige vriend die graag helpt: Claude René Duplantier Guidy (het spook). Deze ietwat flirtende verschijning biedt het geheim naar wederkerende rust aan. Onder zijn leiding leer je hoe je de spoken die een goede nachtrust verpesten kunt behagen.

Sommige spoken zijn speels, andere ondeugend, en een paar zijn ronduit nors. Als ze vervloekte voorwerpen achterlaten, probeer ze dan op te ruimen en te verwijderen. Bied geestjes cadeaus aan of probeer met ze te praten om ze te behagen. Als ze tevreden zijn, krijgen Sims misschien een cadeau en pakken de geestjes hun biezen. En anders is het tijd om de seancetafel in te schakelen.

De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket

Seances dienen als een manier om te communiceren met het hiernamaals. Voer een seance uit om het humeur van de geestjes te bepalen, praat met de doden of voltooi een afschuwelijk ritueel. Daarnaast kunnen Sims Guidry oproepen voor extra hulp of Bothilde de skeletassistent opdragen om schoon te maken! Als je dit doet, bouw je de mediumvaardigheid van een Sim op. (Maar wees voorzichtig dat je zelf niet verdwijnt.)

Zodra een Sim diens angst overwint, de balans van het huis herstelt en het paranormale volledig beheerst, geeft Guidry het spook je de felbegeerde paranormaal onderzoeker-licentie. In principe kan je Sim een spookjager worden. Nee, spookvolger. Spookvernietiger? Jij bent toch niet bang voor spoken? Neem klussen aan als freelance paranormaal onderzoeker om andere Sims te helpen die met spookachtige verschijnselen te maken hebben en tegelijkertijd wat Simdollars te verdienen!

Koop het De Sims 4 Paranormaal Accessoirespakket op 26 januari 2021 via Origin (voor Mac en pc), Steam, Xbox One en Playstation 4 om aan een spooktastisch avontuur te beginnen!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *