De Sims 4 krijgt bang als emotie

De Sims 4 bang emotie

De Sims 4 introduceerde emoties als manier om het leven van Sims te beïnvloeden. Sinds de release zijn er echter nooit nieuwe emoties toegevoegd, al gaat dat met de komst van het opkomende accessoirespakket De Sims 4 Paranormaal Accessoires veranderen. Passende bij het thema van dat pakket wordt bang als emotie geïntroduceerd, aldus SimGuruConor.

De emotie zal worden toegevoegd aan het basisspel in de update voorafgaand aan de release en daarmee voor iedereen gratis beschikbaar zijn. Daarbij zullen ook een aantal van de bestaande gemoedstoestanden worden veranderd om een bange emotie te veroorzaken. Onweer uit De Sims 4 Jaargetijden zal Sims bijvoorbeeld niet langer gespannen maken maar juist bang. Volgens SimGuruConnor zou het om zo’n zestig gemoedstoestanden uit zowel het basisspel als eerder uitgebrachte pakketten gaan die zijn aangepast.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

4 reacties

    1. Waarschijnlijk de donderdag voor de release, dus 21 januari lijkt me. (Datum is nog niet officieel bevestigd, maar valt bij game packs en accessoirespakketten eigenlijk altijd wel op de donderdag ervoor.)

        1. Ik weet niet of er specifiek een reden voor is, al lijkt me het vooral historisch zo gegroeid dat dinsdag en donderdag de ‘update dagen’ zijn (en waarop vroeger ook de spellen in respectievelijk de VS en Europa werden uitgebracht). Maandag wil je immers geen update uitbrengen omdat je dan meteen na het weekend zit en vrijdag heb je geen tijd meer om eventuele hotfixes uit te brengen. Dat gezegd hebbende, laatst hebben we ook al een grotere update op maandag gehad, dus heel strikt wordt dat ook niet meer gehandhaafd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *