De Sims 4 update 21 januari 2021 beschikbaar

De Sims 4 bang emotie

De Sims 4 Paranormaal Accessoires zit eraan te komen en ter voorbereiding daarop is vandaag een nieuwe update voor het basisspel uitgebracht. De update brengt in het bijzonder een nieuwe emotie, bang en uiteindelijk ook doodsbang, met zich mee. Daarvoor zijn een stuk of zestig à zeventig bestaande gemoedstoestanden waar bang eigenlijk beter bij paste aangepast.

Een ander nieuwtje is de mogelijkheid om RGB-verlichting op je toetsenbord en muis aan te laten passen op basis van de emotie van je Sim. Dat lijkt op het eerste oog wat weg te hebben van de speciale SteelSeries accessoires die bij de release van De Sims 4 te kopen waren, en werkt nu op alle apparaten die werken met Razer Chroma.

Vandaag begint ook de periode met vervroegde toegang tot Paranormaal Accessoires voor ons en alle andere EA Game Changers. Als het meezit kunnen we de review daarvan hopelijk op zondag plaatsen. Vergeet verder ook niet dat morgen de speciale livestream van het accessoirespakket is.

Update: 21/1/2021

  • PC: 1.70.84.1020 / Mac: 1.70.84.1220
  • Console: versie 1.37

Er zit iets paranormaals aan te komen…

Er zijn wat nieuwe angstaanjagende en griezelige wezens die kennis met je willen maken. Ze zullen je niet allemaal bang willen maken, en sommigen zijn alleen maar heel erg schattig. Toch zullen de levens van jouw Sims een beetje bovennatuurlijk worden. Het is tijd om te genieten van wat paranormale actie.

Boe! Was je Bang? Waarschijnlijk niet…

Misschien vind je het wel interessant om te weten dat er een nieuwe emotie is die je jouw Sims wellicht kunt zien beleven in deze patch. Deze emotie heeft twee vormen, Bang en Doodsbang. Als je merkt dat je Sim te bang is om iets te doen, kan je Sim zichzelf geruststellen met een paar verschillende methodes… en laat ik daar nou toevallig niks van weten… *stiekeme blik*

Je Sim kan op verschillende manieren van de angst af komen, bijvoorbeeld door zich onder de dekens te verstoppen of zich de longen uit het lijf te gillen. Dat zorgt ervoor dat ze zich uiteindelijk weer helemaal prima voelen. Een aantal gemoedstoestanden uit vorige pakketten zullen worden geüpdatet en nu worden weergegeven als bang of doodsbang. Dat geeft een hele nieuwe dimensie aan je Sims, een soort van 4D! *zacht gefluister* O, dus dat noem je geen 4D? Laat maar.

Als bonus kunnen Simmers met een Razer Chroma configuratie (Single Zone Chroma met RGB-verlichting wordt niet ondersteund) zich nog verder onderdompelen in de wereld van De Sims door de ervaring uit te breiden naar de desktop. De Razer Chroma-verlichting geeft de gemoedstoestand van je geselecteerde Sims weer*. De kleuren worden aangepast op de geheime wereld die je bezoekt en er is nog veel meer mogelijk. Je kunt de dynamische verlichting uitschakelen door naar Spelopties > Overige te gaan, mocht je hier geen gebruik van willen maken.

*Let op: om gebruik te kunnen maken van de dynamische verlichting moet je Windows en Razer Synapse geïnstalleerd hebben en laten draaien.

-SimGuruRad en SimGuruRusskii

En dan nu de fixes:

Sims 4

  • We hebben een probleem opgelost waarbij het spel bleef hangen bij het gebruik van Platforms en waarna het spel niet teruggehaald kon worden.
  • Voor onze Simmers op Xbox One hebben we een audioprobleem opgelost dat zich voordeed als je een aantal uur aan het spelen was.
  • Lege borden op het aanrecht kun je nu weer netjes in de vaatwasser zetten met de optie ‘Vaatwasser inladen’. Dit was vast een teken van het universum dat je spaarzaam moet omgaan met het gebruik van de vaatwasser, dus graag gedaan.
  • Deze redacteur heeft samen met het vertaalteam hard zijn best gedaan om een paar typefouten te verbeteren, overal correct gebruik te maken van hoofdletters en we hebben een aantal vertalingen in alle pakketten aangepast en verbeterd (VERBETERD!) gezien dit gebruikelijk is bij updates.

Word Beroemd

  • Sims kunnen nu hun faam weer uitschakelen in het Optiemenu. Ik geef niks om de bling en de luxe, want Simdollars zijn ook niet alles als je niet gewoon lekker kan Simmen.

Sneeuwpret

  • We hebben een probleem opgelost waarbij Sneeuwpret-vergrendelde CES-items ineens tevoorschijn kwamen als je op ‘Willekeurig’ klikte in Creëer-een-Sim. En dat betekent helaas het einde van etalages kijken =(

Journey to Batuu

  • We hebben een probleem opgelost waarbij het spel crashte als je een tijdje inactief was in Batuu. Ik ben een groot fan van actief bezig zijn, maar even een rustmomentje inlassen (of staren naar… Ik bedoel Kylo een tijdje aanbidden) hoeft er niet meteen voor te zorgen dat het spel crasht. Ik kan niet alles tegelijk, snap je?

Klein Wonen

  • Kinderen zullen niet meer ineens gaan zweven of de Over veiligheid bed waarschuwen-interactie uitvoeren op opklapbedden. Het bleek dat kinderen een zweeflesje hadden gehad, dus ze begaven zich in hogere sferen.
  • De Media Marathonner geeft nu het stroomverbruik op de juiste manier weer. Als je energie verspilt in het spel, verspil je ook energie in het echte leven.
  • Simmers die Jaargetijden hebben geïnstalleerd zullen nu de Eierzoektocht-interactie zien op de Media Marathonner en de Media Marathonner Alles-op-de-Muur.

Uitgebreid Breien

  • Kattenmensen verheug u! Nu kun je het Bolletje wol dat gemaakt is door je kat houden als bezit. Poeh! Speelgoed voor het leven! Tot het volgende interessante voorwerp verschijnt…
  • We hebben een probleem opgelost waarbij Sims zonder de eigenschap kleptomaan de interactie ‘Proberen te jatten‘ zagen bij Bolletjes wol en Breimandjes. Kleptomanen zijn blij dat die interactie nu weer alleen voor hen is.
  • We hebben een probleem opgelost waarbij je geen melding kreeg wanneer je het doel Breikoning of Breikoningin had behaald.
  • Je Sims zakken nu niet meer letterlijk door de grond als ze besluiten om de interactie ‘Breien op een schommelstoel’ vroegtijdig af te breken. .. Laat ook maar.
  • Nadat Sims Leren breien kunnen andere interacties zoals Breien worden uitgevoerd. Dit betekent, nadat je hebt leren breien, je ook eindelijk kunt breien. Dat lijkt me een goed plan
EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *