De Sims 4 krijgt 21 nieuwe items ter ere van de 21e verjaardag van de franchise

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Ter ere van de 21e verjaardag van De Sims als franchise zijn de makers van het spel een samenwerking aangegaan met verschillende content creators uit de community om precies 21 stukken content te maken voor De Sims 4. Van meubels tot kledingstukken, voor iedereen zit er wel wat leuks tussen. Zie ook deze video voor een overzicht.

De Sims is 21 jaar en mag 21 cadeautjes uitpakken

Vanaf 4 februari is De Sims™ officieel 21 jaar oud (wauw!). We herinneren ons 21 jaar aan polynomen en O jaa!, het ontbreken van zwembadtrapjes en buren die zomaar je huis binnenlopen. Maar het gaat niet alleen om ons. Het gaat om jullie, onze community. Jullie maken deze game tot wat het nu is, soms letterlijk. En omdat we onze verjaardag vieren, vieren we jullie ook! 

Dit jaar delen negen makers uit De Sims-community hun talent ter ere van deze heuglijke gebeurtenis. Vanaf nu kun je 21 nieuwe cadeaus uitpakken in De Sims 4*, gemaakt en ontworpen door je medespelers! 

Iets verderop kun je alle verhalen achter de creaties lezen, dus pak een lekkere Simsmapolitan en geniet van alle feestelijkheden!

Je vindt nu alle nieuwe creaties in de game! En vergeet niet om je medespelers te bedanken voor hun geweldige bijdragen. Jullie maken De Sims! Laten we de liefde delen.

EA

In de rest van het bovenstaande blogpost staan interviews met de verschillende content creators waarin ze dieper ingaan in wat De Sims voor hen betekent en waarom ze deze creatie hebben gemaakt. Om 20:00 uur zal er ook een speciale livestream te volgen zijn waarin de creaties nadar worden uitgelicht.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *