De Sims 4 krijgt vanaf maart speciale kits

De Sims 4 Alles aan de Kant

Sinds De Sims 4 hebben we game packs, een nieuw soort betaalde content tussen de accessoirespakketten en uitbreidingspakketten in. Tegelijkertijd zijn accessoirespakketten ook meer gameplay gaan bevatten. Na de update van gisteren wees men al op de komst van een nieuw pakket en even spitten in de nieuwe update bevestigt dat: De Sims 4 krijgt namelijk Kits.

De informatie over de eerste drie kits is zo al te halen uit de update: De Sims 4 Alles Aan de Kant, De Sims 4 Landelijke Keuken en De Sims 4 Retro Outfit gaan namelijk komen. Hoewel over de precieze inhoud, grootte of prijs weinig bekend is, lijkt het waarschijnlijk dat kits vergelijkbaar zullen zijn met sets uit de store zoals we die voorheen zagen. Op 2 maart krijgen wordt er in ieder geval meer bekendgemaakt over de kits.

De Sims 4 Kits

Kits zijn stukjes content die zijn ontworpen om JOUW manier van spelen te verbeteren! Elke kit is anders. Ontdek ze allemaal!

De Sims 4 Alles Aan Kant Kit

De Sims 4 Alles aan de Kant

Haal de stofzuiger onder het stof vandaan en begin aan die grote schoonmaak met de De Sims™ 4 Alles Aan Kant Kit! Het stof blijft zich maar ophopen in de huizen van de Sims en daaruit ontspruiten vriendelijke stofdotjes en gemene vuilduiveltjes. Ruim je troep op, of maak je klaar voor een leven vol rommel. Ga de strijd aan met klusjes met nieuwe gemoedstoestanden en beloningen voor elk stofniveau, stofzuigers die meevechten in de strijd en doelen gericht op hygiëne.

Kenmerken Kit

  • Voorkom stofophoping
  • Hou de boel schoon
  • De strijd tegen ophopend vuil

De Sims 4 Landelijke Keuken Kit

De Sims 4 Landelijke Keuken

Maak de keuken van jouw Sim de meest gezellige plek in huis met de De Sims™ 4 Landelijke Keuken Kit! Van vintage koelkasten tot ovenschalen, deze voorwerpen in Bouwen/Kopen zijn verrassend trendy en toch tijdloos.

Kenmerken Kit:

  • Kook comfortabel
  • Maak het knus

De Sims 4 Retro Outfit Kit

De Sims 4 Retro Outfit

Geef je Sims een sportieve retrolook met de De Sims™ 4 Retro Outfit Kit! Ga terug in de tijd met nostalgische kleuren, opvallende patronen en trendy vormen met deze nieuwe voorwerpen voor Creëer-een-Sim. Klassiekers in een nieuw jasje en sportkleding maken deze collectie een lust voor het oog—en jouw Sim ook.

Kenmerken Kit:

  • Word stijlvol fit
  • De goeie ouwe tijd? Dacht het niet!
  • Neon is hip!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *