Eerste drie kits voor De Sims 4 vanaf nu verkrijgbaar

De Sims 4 Alles aan de Kant

Echt als een verrassing komt de release van kits, een nieuwe type betaalde downloadbare content voor De Sims 4, inmiddels niet meer. Na de update van afgelopen week doken in de spelbestanden van het basisspel namelijk al verschillende verwijzingen op naar een drietal kits: Retro Outfit, Landelijke Keuken en Alles aan de Kant. Vandaag zijn ze officieel aangekondigd en tevens meteen uitgebracht. Iedere kit kost daarbij 5 euro.

Kits kunnen zich richten op van alles en nog wat, zijn een stuk kleiner dan accessoirespakketten en hebben ieder een losstaande inhoud. Van de drie kits die nu zijn uitgebracht richt eentje er zich op kleding, Retro Outfit, eentje op bouwen, Landelijke Keuken, en eentje op gameplay, Alles aan de Kant. Uitgaande van de reacties op de aankondigingstrailer zijn de reacties op het concept in ieder geval wisselend, dus we zullen zien hoe succesvol het geheel zal blijken.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *