Stapelbedden komen volgende week naar De Sims 4

De Sims 4

Stapelbedden zijn onder de community altijd al redelijk gewilde items geweest om in De Sims 4 te kunnen gebruiken. Toch moest de feature zelfs in een pakket zoals De Sims 4 Klein Wonen nog ontbreken omdat het simpelweg te complex was om in zo’n pakket te implementeren. Desondanks heeft het team wel degelijk daar naar de wens geluisterd en brengt men stapelbedden in een update van het basisspel op dinsdag 23 maart 2021 voor iedereen gratis beschikbaar. De dag ervoor, maandag 22 maart 2021, zal meer bekend worden gemaakt over wat we precies van de update mogen verwachten.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

  1. Hoi, volgens mij hebben jullie je weer vergist in de juiste datum. Het is vandaag (zondag) de 21-ste en morgen (maandag) de 22-ste. Dat geeft mijn kalender in ieder geval aan.

    1. Klopt helemaal ja, sorry daarvoor. Om de een of andere reden dacht ik dat de 22e de dinsdag is, maar dat is vandaag inderdaad. Ik heb ik het de laatste weken gewoon redelijk druk persoonlijk, maar zo’n fouten mogen inderdaad niet voorkomen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *