Eerste screenshot van stapelbedden in De Sims 4 getoond, ook verbeteringen voor karaktereigenschappen op komst

De Sims 4

Morgen, dinsdag 23 maart 2021, krijgt De Sims 4 een nieuwe update. Al eventjes was bekend dat de update in het teken zou gaan staan van de komst van stapelbedden en als voorproefje daarop is vandaag ook het eerste in-game beeldmateriaal ervan verschenen. Vanwege het ingaan van de zomertijd in Amerika zal de update ditmaal overigens een uurtje eerder verschijnen dan normaal, dus zo rond 18:00 uur Nederlandse tijd

Dat is echter niet het enige nieuwtje dat vandaag bekend is gemaakt. De update brengt daarnaast namelijk ook verbeteringen op het gebied van de karaktereigenschappen met zich mee. Ook de texturen op de consoles zullen een update krijgen en daardoor van een wat hogere kwaliteit zijn.

Een uurtje na het verschijnen van de update, om 19:00 uur Nederlandse tijd, zal men de update toelichten tijdens een speciale livestream. Deze zal tegen die tijd op onze site hier te volgen zijn.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *