De Sims 4 update 27 april 2021 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

De Sims 4 heeft vandaag een update gekregen die in het bijzonder twee haarstijlen van volwassenen ook voor peuters en kinderen beschikbaar maakt. Al met al niet heel spectaculair dus, maar hopelijk betekent dat dat de komende updates juist weer met wat unieks komen.

Update 27/4/2021

 • PC: 1.73.48.1030 / Mac: 1.73.48.1230
 • Console: versie 1.40

Hoi Simmers!

Vandaag hebben we een kleine, maar fijne update voor jullie. Veel plezier ermee!

We hopen zoals altijd dat het goed met jullie gaat, en willen jullie bedanken voor al jullie steun en feedback.

Chaucitos – Dag Dag!

-SimGuruRusskii

Wat is er nieuw?

In Creëer-een-Sim hebben we twee kapsels bijgewerkt, zodat ze nu ook voor kinderen en peuters gebruikt kunnen worden.

En dan nu de fixes…

Opgeloste problemen

Sims 4

 • We hebben een probleem verholpen in de pop-ups van de Galerie. De voorwerpen onder Bouwen verschijnen nu weer op de juiste manier onder ‘Gebruikte voorwerpen weergeven’. Nauwkeurigheid duurt het langst… in dit geval.
 • We hebben wat dingen in de tooltips voor Carrière en School aangebracht, zodat ze consistenter en duidelijker zijn voor Simmers.
 • Het boek cradleObject_GENBook is niet langer zichtbaar voor Simmers, dat was ook nooit de bedoeling… het was geen mooi boek. Maar toch deed het pijn!
 • Sommige DEBUG taartmenu-opties waaronder die voor Studentenleven en Sneeuwpret waren vertaald. We hebben deze echter nooit vertaald omdat, nou ja, ze DEBUG zijn en alleen toegankelijk met een specifieke cheat, maar we zijn er nu mee bezig. Bedankt voor jullie meldingen en geduld!
 • We ontdekten dat Sims zich onprettig voelden bij het verzamelen van water… we begrijpen niet echt waarom, dus hebben we besloten om hen geen onprettig gevoel meer te geven. We laten ze zich nu voelen hoe ze zich willen voelen.
 • SpookSims verschijnen nu als Spoken in CES. Er waren een paar momenten dat we twee keer moesten kijken, maar nee, het zijn spoken en ze zullen ook weer worden weergegeven als spoken. Ik denk dat ik dit als een plot voor een film beschouwde… Spoken, een machine, een dans… MAAR GOED.
 • Zoals bij elke update heeft deze editor en het vertaalteam bepaalde tekst voor alle packs/pakketten en eerdere updates aangepast en verbeterd. #getit

Beleef het Samen

 • Het sociaal paneel gaat niet langer terug naar het onjuiste tabblad. Op welk tabblad stond ik ook alweer? Nu weet ik het voor altijd.

Stedelijk Leven

 • Vegetarische Sims zullen niet langer per ongeluk niet-vegetarische kliekjes uit de koelkast eten. Niet leuk jongens!
 • We hebben een probleem verholpen waarbij het DigiRAD Keyboard geen geluid kon maken als Automatisch keyboard spelen werd geselecteerd.

Honden en katten

 • Luister, ik denk dat elk ras, of iedereen eigenlijk, het recht heeft om liefde te vinden. Maar we moesten wel een probleem verhelpen met vrouwelijke katten (poezen dus 🙂 die krols werden ondanks het feit dat ze waren gesteriliseerd. Maar goed, ik hoop dat mijn lieve gesteriliseerde poezen nog steeds ergens de liefde vinden.

Jaargetijden

 • Ach, de regen, zo’n poëtisch moment van de natuur. Gezellig met een dekentje en een kop koffie lekker niks doen met op de achtergrond het melodieuze geluid van regendruppels die op de grond vallen… wacht… is dat nou een Sim daar die buiten doucht? Inderdaad! In de regen douchen is mogelijk bij lichte regen.
  • Daarnaast is ‘In de regen douchen’ verholpen voor Simmers die Ecologisch Leven hebben geïnstalleerd, om elke bron optimaal te kunnen gebruiken!
  • Alle zeepjes zijn biologisch afbreekbaar, beloofd!
 • Een visdiner telt nu mee voor het voltooien van een Groots Eetfestijn-evenement.

Sneeuwpret

 • CES-onderdeel yfBody_EP10CoatDenim creëert niet langer een probleem met alle kniehoge laarzen. Hoewel laarzen gemaakt zijn om in te lopen, moet de jurk er uiteraard ook prachtig uitzien. Maar dat is mijn mening blijkbaar.
 • Kinderen krijgen niet langer het gevoel ‘Niet gezegend’ nadat ze op het Festival van Jeugd zijn gezegend. Kinderen krijgen deze alleen als ze Yamachan naar een Leegtewezenjacht vragen. Daarnaast moeten ze vermijden dat ze de jeugdzegening van een volwassen Sim krijgen. #Blessed
 • Extreme sportsfans kunnen nu deelnemen aan skiën op hoge intensiteit of snowboarden op een gemiddelde of expert piste. Succes!
 • Recepten uit dit pack verschijnen nu als je de culinaire kookvaardigheidsniveaus ontgrendelt. Met name niveau 3 en 5. Mjam.
 • Sims zullen niet langer bevriezen als ze acties met een computer in Mt. Komorebi uitvoeren, met name 2-4-2 Wakabamori. Ik heb dit volgens mij ooit in een film gezien… maar dat liep niet zo goed af.

Studentenleven

 • We hebben een probleem verholpen met het icoontje voor de eigenschap ‘mentale magistraat’, wat een placeholder-icoontje bleek te zijn. Of toch niet?
 • Als je succes boekt in de juridische carrière, worden de promoties nu weer op de juiste manier ontgrendeld. Ga vooral zo door!

Ecologisch Leven

 • We hebben een probleem verholpen waarbij het icoontje voor ‘Met een mentor maken’ niet het juiste icoontje was.
 • Specifieke eigenschappen voor Ecologisch Leven zijn nu toegevoegd aan de clubkeuzes als Simmers Beleef het Samen hebben geïnstalleerd.
 • Het verzamelen van kevernuggets is nu mogelijk als kevers klaar zijn. Eet smakelijk.

In de Natuur

 • Vegetarische worstjes en hotdogs kunnen nu weer boven een kampvuur worden geroosterd. Iconisch.

Vampieren

 • Zijn jouw vampierSims het zat om altijd maar diezelfde oude plasma te drinken? Drinken ze zoveel dat ze op een gegeven moment niet meer weten of het wel plasma is? Echt een lastig dieet, toch? Daar kan ik inkomen….. VampierSims zullen nu van een gevarieerder dieet kunnen genieten met vis-, kikker- en ja… ook normale plasma.

Klein Wonen

 • Piepkleine huizen worden niet langer op magische wijze schoongemaakt en stofdotjes verdwijnen ook niet meer (voor Simmers die Alles Aan Kant hebben) als Sims op reis gaan of wanneer Simmers de game opnieuw laden. Maar ik zou willen dat mijn appartement wel die magische schoonmaakbehandeling kreeg.

Uitgebreid Breien

 • We hebben een probleem verholpen waarbij de vervaltijd voor items die op Fopsy waren geplaatst niet verscheen.

Paranormaal

 • Spookwoonhuizen genieten nu van de aanwezigheid van stofdotjes en vuilduiveltjes als Simmers ook Alles Aan Kant hebben. Weg met die stof!

Alles Aan Kant

 • Je Sims hadden vandaag een heleboel te doen, maar weet je wat ze in plaats daarvan hebben gedaan? De kavel gestofzuigd. Het was echt een goede schoonmaaksessie. Koken? De kavel gestofzuigd. Die klus? De kavel gestofzuigd. En die push-ups? De kavel gestofzuigd. Lezen? De kavel gestofzuigd. Deze bug bekijken? Daar hebben we tijd voor vrijgemaakt. Het einde van deze bug? Met de uitgave van deze patch. Sims zullen niet langer hun taken in de wachtrij laten vallen om te gaan stofzuigen.
EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *