De Sims 4 update 28 april 2021 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Vlak na de update eerder deze week is gisteravond plotseling alweer een nieuwe update verschenen voor De Sims 4 op de pc en Mac. De patch opmerkingen geven overigens niet veel weg over wat er precies is gewijzigd, naast dan dat een probleem met de backend heeft opgelost.

Update 28/4/2021

  • PC: 1.73.57.1030  /  Mac: 1.73.57.1230

Hoi Simmers!

Het team heeft lucht gekregen van problemen die veroorzaakt werden door een paar vervelende kabouters die zich misdroegen aan backend-zijde op PC en macOS. Wat ze deden? Dat kunnen we niet precies zeggen, maar we zullen die gedragingen een halt toeroepen. Beloofd.

Opmerking: er zijn geen kabouters in Bouwen getroffen of gebruikt om deze problemen te tackelen.

SimGuruRusskii

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Patches Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *