De Sims 4 Binnenplaats Oase Kit verschijnt binnenkort

Op de Microsoft Store is de volgende kit voor De Sims 4 verschenen: De Sims 4 Binnenplaats Oase Kit. Het wordt een pakket dat zich richt op bouwers en met decoratie gebaseerd op Marokko komt. Volgens de Microsoft Store komt het pakket op dinsdag 18 mei 2021 uit, dus we zullen er nog even op moeten wachten.

Wellicht dat we volgende week nog een officiële aankondiging gaan zien, al kan het ook best zijn dat het onaangekondigd zal worden uitgebracht net zoals bij de vorige kits. De bijgevoegde screenshots geven voorlopig in ieder geval al een goed beeld van de inhoud.

De Sims 4 Binnenplaats Oase Kit

Verander het huis van je Sims in een weelderige, kleurrijke ruimte geïnspireerd op de riads van Marokko met De Sims 4 Binnenplaats Oase Kit! Lounge rond de fontein, geniet van het decoratieve tegelwerk en breng je familie samen in absolute harmonie.

Belangrijkste kenmerken

  • Creëer jouw oase — Bouw een dromerige, stijlvolle binnenplaats voor de familie om van te genieten. Speel met filigraanontwerpen, felle kleuren en intrinsieke tegelpatronen om het geheel samen te brengen, en kleed de rest dan aan met hangende lantaarns, luisterrijke stoffen en tropische planten.
  • Kies voor puur natuur — Zorg voor wat zonnig licht en laat een frisse wind door je huis waaien met nieuwe zuilen en bogen, terwijl je voor wat privacy zorgt met de prachtige houten latwerkramen. Het beste van twee werelden!

Met dank aan @AffableAve voor de tip!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *