Kijk vanavond naar de aankondiging van het tiende game pack voor De Sims 4

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Vrij snel na de komst van De Sims 4 Binnenplaats Oase kunnen we al vooruit gaan kijken naar het volgende game pack voor De Sims 4. Morgen, donderdag 20 mei 2021, gaat om 17:00 uur Nederlandse tijd de onderstaande trailer namelijk in première.

Over het thema van het pakket zijn tevens ook al de nodige teasers gedeeld, ditmaal in de vorm van een drietal quotes. Alle drie lijken ze sterk te wijzen in de richting van een nieuwe carrière als interieurontwerper of in ieder geval iets met het ontwerpen van specifieke ruimtes voor andere Sims. Waar sinds het begin van deze week al bekend was dat het game pack met een creatieve nieuwe carrière zou komen, zo zoiets dus prima passen.

My wife wants a playroom on a budget. And it has to be purple. Can you help?

Bob Pancakes

Looking to turn a tired dining room into a painter’s studio.

Penny Pizzazz

I need a walk-in closet big enough to accommodate my ego. Something sleek and modern.

Nancy Landgraab

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *