De Sims 4 update 27 juli 2021 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Na de update van vorige week doken er een aantal kleine maar vervelende bugs op in De Sims 4. Zo was het bijvoorbeeld niet meer mogelijk om klussen te selecteren als freelancer en ging er wat mis bij het transformeren in een zeemeerSim. Beiden problemen zijn nu in combinatie met een aantal andere bugs opgelost.

Update 27/7/2021

  • PC: 1.77.146.1030 / Mac: 1.77.131.1230
  • Console: versie 1.45

Hallo, Simmers!

Deze update lost problemen uit onze vorige game-update op. Nogmaals bedankt voor jullie geduld en feedback. Dat stellen we enorm op prijs.

-SimGuruRusskii

Opgeloste problemen

Voordat ik jullie over de opgeloste problemen in deze update vertel, moet ik even zeggen dat er in de vorige patchopmerkingen een klein misverstand was over de verbeteringen voor de Galerie en het downloaden van een kavel gemaakt met de bb.moveobjects cheat. Voor spelers betekent dit in feite dat je de cheat niet handmatig hoeft te activeren voor het plaatsen van een kavel uit de Galerie om de voorwerpen exact te plaatsen waar de maker ze had bedacht. Excuses voor enige verwarring!

Oh! En mocht je je zorgen maken over Trofeeën en/of Prestaties, deze verbetering heeft daar geen enkele invloed op.

Consoles

  • Voor Simmers op PlayStation verschijnt Landelijk Leven nu onder de Expansion Packs van het gedeelte Packs/Pakketten in het hoofdmenu. We hebben Honden en Katten daar ook weer neergezet, want ook die was weggelopen.
  • Voor Simmers op Xbox staat er nu een prijs naast Landelijk Leven op de informatiepagina in het hoofdmenu. Honden en Katten en Mijn Eerste Huisdier Accessoires zijn ook weer terug en leiden je nu naar de bundelpagina van de Microsoft Store in plaats van een pagina waarop staat dat ze niet beschikbaar zijn.

De Sims 4

  • Acteurs, binnenhuisarchitecten, freelancers…. Sims in klusgbaseerde carrières kunnen weer klussen via het Carrièrepaneel aannemen om die o zo waardevolle Simdollars te verdienen. Werrrrrken maar!
  • Zoomers Voedselbezorging heef zijn bezorg-zoomers getraind om het eten dat Sims hebben besteld ook ECHT te leveren. Onze excuses voor al die gemiste maaltijden en rammelende magen.

Honden en Katten

  • Huisdieren in bestaande huishoudens zijn nu weer terug in hun huishouden. Hun afwezigheid klopte natuurlijk niet. Huisdieren maken net zo goed deel uit van een huishouden als spoken… toch?

Eiland Leven

  • Nieuwe ZeemeerSims verliezen niet langer hun staart en hun hydratatiebalk loopt ook niet meer leeg tijdens het zwemmen. ZeemeerSims die tussen de vorige update en deze in zitten, kunnen hun ‘zeemeerSimmerigheid’ herstellen door zeemeerwier te eten om een Sim te worden en het opnieuw eten om weer een zeemeerSim te worden. Je kunt ook de cheat traits.equip_trait trait_OccultMermaid_TYAE gebruiken als oplossing.
EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *