De Sims 4 update 24 augustus 2021 beschikbaar

De Sims 4

Gisteren is er een kleine update voor De Sims 4 uitgebracht. De update is er met name vanwege de komst van De Sims 4 Industriële Loft Kit morgen, maar brengt ook een nieuw schilderij en lost welgeteld één bug op.

Update 24/08/2021

  • PC: 1.78.58.1030 / Mac: 1.78.58.1230
  • Console: versie 1.46

Hallo, Simmers!

We hebben vandaag een korte maar krachtige update voor jullie. Hopelijk genieten jullie van de laatste dagen (weken? Ik ben de draad een beetje kwijt) van de zomer. We hopen dat het allemaal goed met jullie gaat en jullie veilig zijn.

Zoals altijd bedankt voor jullie doorlopende steun en feedback. Dat stellen we enorm op prijs.

Chaus!

-SimGuruRusskii

Wat is er nieuw?

We hebben een prachtig schilderij voor jullie van de geweldige en getalenteerde Ohni Lisle. Dit kunstwerk heet Hair Vision en verpersoonlijkt op perfecte wijze haar vrolijke en brutale stijl. Maar ik zal jullie de visie achter Hair Vision laten zien!

De Sims 4

Zoals jullie weten ben ik niet echt goed in het maken van screenshots, maar ik stel mijn Sim in een van de appartementen van San Myshuno voor, chillend, genietend van koffie en een goed boek en dat hij dan ineens naar Hair Vision kijkt en zich laat inspireren om de dag die voor hem ligt te tackelen. Een beetje zoals dit:

De Sims 4

Je vindt Hair Vision in de basisgame in Bouwen onder Decoraties, waar je vervolgens op Schilderijen en Posters kunt filteren. We hopen dat jullie het geweldig vinden!

Opgeloste problemen

De Sims 4

  • Sims die van de ene verdieping naar de andere teleporteren zonder een trap te gebruiken? Geen wonder van moderne sciencefictionboeken, maar dit probleem zou na deze update moeten zijn verholpen.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *