De Sims 4 Incheon Style en Fashion Street Kits vanaf nu verkrijgbaar

De Sims 4 Fashion Street Kit

Vandaag zijn twee nieuwe kits voor De Sims 4 uitgebracht: Incheon Style Kit en Fashion Street Kit. Beide kits richten zich op Creëer-een-Sim en halen beiden ook hun inspiratie uit verre bestemmingen. De Sims 4 Incheon Style Kit richt zich zo op Zuid Korea en komt met traditionele kledingstukken aangevuld met moderne invloeden. De Sims 4 Fashion Street Kit richt zich daarentegen op India met voornamelijk kleurrijke kledingstukken die rijkelijk zijn gedecoreerd.

Beide kits zijn op alle platformen uitgebracht en kosten ieder 5 euro.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. Ik zou het persoonijk meer waarderen als er een ramen en/of deuren kit wordt uitgebracht.
    Ik zie soms leuke ramen voorbij komen maar die zitten dan bij bijvoorbeeld uitbreidingen waar ik totaal niks aan vind. Neem bijvoorbeeld Mochino, die heeft 2 hele mooie ramen. Maar daar heb ik geen 10 euro voor over, want dan zit ik ook met al het andere uit dat pakket die mij nog minder dan niks boeien.
    Als er nou eens een kit uitkomt met alleen (aparte) ramen zoals in Mochino en dat Industriële pakket, zou dat te gek zijn.

    1. Klopt, het is het bovendien ook gewoon jammer dat je vaak met een of twee ramen maar weinig kunt omdat het allemaal net niet goed past bij de overige ramen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *