De Sims 4 Prachtige Planten Kit vanaf nu verkrijgbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Vandaag is De Sims 4 Prachtige Planten Kit uitgebracht. Deze kit richt zich helemaal op planten en komt dan ook met allerlei soorten planten voor binnenshuis – van reguliere potplanten tot hangplanten voor aan de muur of het plafond, er is voldoende keuze. Zoals bij de eerdere kits kost ook Prachtige Planten Kit 5 euro.

De Sims 4 kondigt Prachtige Planten Kit aan, verkrijgbaar vanaf 9 november

Het onderdeel Scenario’s maakt ook zijn opwachting

Dinsdag 2 november 2021 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag nieuwe content aangekondigd voor De Sims™ 4, waaronder de Prachtige Planten Kit en een gratis update voor de basisgame met het onderdeel Scenario’s. Als onderdeel van het Seizoen van Zelfbeleving stimuleren deze contentupdates creativiteit en verkenning, en zorgen ze ervoor dat je op compleet nieuwe manieren kunt spelen om alle kanten van de Sims te vieren.

De Sims 4 Prachtige Planten Kit

De nieuwste kit voor Simmers die hun ruimtes willen vullen met weelderig groen en een gevoel van rust in hun huizen willen creëren. De Kit komt op 9 november uit voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S en Xbox One.

Groene vingers zijn niet vereist in deze nieuwste kit, omdat Sims geïnspireerd zijn om het buitenleven naar binnen te brengen met kleurrijke planten die elke ruimte nieuw leven in blazen. Spelers genieten van een weelderige doch kalmerende sfeer vol bladerpracht en natuurlijke schoonheid. Tevens kunnen ze hun ruimtes tot leven brengen door normale huishoudelijke voorwerpen te transformeren in levende decoraties met de toevoeging van betoverende begroeiing. Potplanten en hangende planten veranderen elke ruimte in een waar paradijs en met zoveel groene kleuren voelt het alsof je letterlijk in de jungle woont.

Een nieuwe manier om te spelen: De Sims 4 voegt Scenario’s toe

Daarnaast zijn Scenario’s nu beschikbaar voor spelers als een gratis update van de basisgame voor De Sims 4 op alle platforms, om Simmers een nieuwe manier van spelen en verkennen te bieden.

Scenario’s zijn op doelen gebaseerde verhalen in de game, waarbij de keuze van een speler het resultaat beïnvloedt. Net als in het echte leven! De update van vandaag introduceert Uitdaging-scenario’s: Opnieuw verliefd na een breuk en Geld verdienen; plus een limited edition scenario, Te veel peuters, dat vanaf morgen tot en met 6 november beschikbaar is.

De Sims 4 blijft in de loop der tijd nieuwe scenario’s met verschillende thema’s en stijlen uitbrengen. Het feest begint pas net! Bekijk het nieuwsbericht van scenario’s hier voor meer informatie.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *