Roadmap van begin 2022 voor De Sims 4 gedeeld

De Sims 4 roadmap begin 2022

Inmiddels zitten we al een paar dagen in 2022. Met de feestdagen achter de rug is het nu dan ook een goed moment om vooruit te kijken naar nieuwe content voor De Sims 4. Daarvoor is vandaag een nieuwe roadmap gedeeld:

De Sims 4 roadmap begin 2022

De roadmap maakt meteen duidelijk dat de nieuwe content in het eerste kwartaal van 2022 gaat draaien om het feit dat er iets te vieren valt. Met de verjaardag van de franchise in het begin van februari in het vooruitzicht is er natuurlijk ook zeker wat re vieren. Afgaande op de korte beschrijvingen van de roadmap zouden we dan zo maar eens gratis content kunnen krijgen die ontstaan is uit samenwerkingen met de community enerzijds of juist content rondom voedsel om Sims samen te brengen anderzijds. Iets compleet anders is ook zeker een mogelijkheid, want de roadmap belooft ook nog enkele verrassingen.

De betaalde content voor De Sims 4 speelt ook in op het feestelijke thema. Zo komt er een game pack om een feest voor liefde te kunnen organiseren, wat zeer waarschijnlijk refereert aan Valentijnsdag. Als laatste komen er nog eens twee kits bij met opvallende ontwerpen, al blijft die beschrijving ietwat vaag.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4 Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

    1. Het spel is op enig moment een keer gratis weggegeven, dus misschien dat zo’n actie ooit weer terugkomt. Zo niet, dan kost het basisspel inmiddels ook bijna niets meer.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *