De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit aangekondigd

De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit

De eerste Kit voor De Sims 4 van 2022 is een feit! Zo midden in de winter zit er namelijk een zomerse kit aan te komen in de vorm van De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit. De kit is geïnspireerd op het Braziliaanse zomercarnaval en wil uitstralen waar carnaval daar voor staat, namelijk voor plezier en vreugde, en bovenal ook een extravagante outfit om de aandacht van iedereen mee te trekken.

De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is vanaf donderdag 3 februari 2022 beschikbaar op alle platformen. De prijs bij de release zal dan 5 euro zijn.

Geniet van de opzwepende energie van het Braziliaanse carnaval met Pabllo Vittar

De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit

Via de invloedrijke stijl van de iconische Braziliaanse superster-activist  Pabllo Vittar, brengen we een collectie Creëer-een-Sim-outfits en -accessoires uit die zijn geïnspireerd op de energie, zelfexpressie, vrijheid en levendigheid van een van de grootste feesten ter wereld, het Braziliaanse carnaval, met de nieuwe Zomerse Carnavalsmode Kit voor  De Sims™ 4,ontworpen in samenwerking met Pabllo.

De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit

Met De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit kunnen Simmers de garderobe van hun Sims afwisselen in Creëer-een-Sim met een eclectische mix van kleurige looks. Kleed je Sims in outfits met cut-outs, veelkleurige fruitpatronen met grafische contrasten, tops met pailletten, plus gedurfde make-up en kleurrijke accessoires. Elk kledingstuk is geïnspireerd op Pabllo’s opvallende persoonlijkheid, de kostuums van het bruisende carnaval in Brazilië en de straatfeesten die ook wel bekendstaan als bloquinhos.

“Carnaval is een feest dat mensen uit de hele wereld verenigt”, aldus Pabllo Vittar. “Met carnaval volstaat een basic outfit niet. Carnaval staat voor plezier en vreugde, voor een moment waarbij mensen hun frustraties voor de rest van het jaar eventjes opzij kunnen zetten. Je moet een extravagante look hebben, veel aandacht trekken en vooral veel schitteren. Deze Kit zit boordevol dingen die je daarbij helpen. Elke speler zal zichzelf zijn in de game, want er zijn een heleboel outfits en accessoires waarmee je absoluut de show zult stelen!”

De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit

Met name bekend om haar muziek, waarbij elektronische dance-pop met elementen van traditionele Braziliaanse klanken wordt gecombineerd, staat dragqueen Pabllo Vittar ook bekend als actrice, danseres en model. Ze heeft een aantal prijzen en lofbetuigingen in haar prille carrière verdiend, inclusief Time Magazine’s lijst van Next Generation Leaders. Door haar unieke stijl en indrukwekkende stem inspireert Pabllo mensen uit alle lagen van de samenleving om gewoon zichzelf te zijn.

Als onderdeel van deze samenwerking brengen we vandaag een carnavalsverrassing uit in de basisgame, waarvan iedereen kan genieten. Pabllo Vittar heeft haar dancehit ‘Buzina’ van haar tweede album Não Para Não in het Simlish opgenomen. Simmers kunnen in-game op deze single dansen via De Sims 4 Carnavalzender. Om het feest voort te zetten, kunnen spelers begin februari de SBE-drop voor de basisgame met recepten voor Braziliaanse gerechten en een masker verwachten, en in maart een nieuw kunstwerk van de Braziliaanse kunstenaar Lano.

“Carnaval is een van de grootste en meest fascinerende vieringen ter wereld”, aldus Vincent Joly, Senior Art Director van De Sims 4. “De aanhoudende wereldwijde pandemie heeft ervoor gezorgd dat veel regio’s in Brazilië en de hele wereld carnaval moeten annuleren. Veel mensen kunnen het misschien niet vieren met familie of vrienden. We hebben onze krachten gebundeld met de Braziliaanse popsensatie Pabllo Vittar om verschillende Creëer-een-Sims looks te ontwikkelen geïnspireerd op de kleuren, levendigheid, gevoelens en emoties van carnaval.”

De Sims 4 Kits zijn minicollecties met materiaal waarmee spelers van over de hele wereld nieuwe kansen krijgen om te experimenteren en de beleving van hun Sims aan te passen. 

De Sims™ 4 Zomerse Carnavalsmode Kit is verkrijgbaar vanaf 3 februari 2022 op de pc en Mac via Origin™ en Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One-systemen.

EA
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *