Dinsdag wordt elfde game pack voor De Sims 4 aangekondigd

De Sims 4

De Sims 4 heeft zojuist via een trouwkaart laten weten dat het elfde game pack volgende week officieel aangekondigd gaat worden. Op dinsdag 8 februari om 17:00 uur zal dan namelijk op het YouTube kanaal van De Sims de trailer van het game pack in première gaan. Rond hetzelfde moment zal waarschijnlijk ook een blogbericht worden geplaatst met meer details.

De Sims 4

Het gegeven dat het hier om een trouwkaart gaat, laat al meteen zien waar het pakket om draait. Gegeven dat eerder dit jaar al duidelijk werd dat alle pakketten in het begin van 2022 in het teken van feest zouden staat, is de kans groot dat zeker het huwelijksfeest groots uitgelicht zal worden. Over een paar dagen zullen we daar in ieder geval meer over horen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *