De Sims 4 Maximalistisch Interieur Kit aangekondigd

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Vandaag is De Sims 4 Maximalistisch Interieur Kit aangekondigd. In deze kit voor bouwen draait het niet om de meubels, maar juist om de decoratie. Zoals de beschrijving van de kit ook al benadrukt draait het hier namelijk om gewaagde combinaties die ie uitdagen het allemaal net ietsje te bond te maken. Op 21 maart 2022 is Maximalistisch Interieur wereldwijd verkrijgbaar.

De Sims 4 Maximalistisch Interieur Kit

Til elke basic woonkamer naar een hoger niveau met de expressieve, eclectische stukken uit De Sims 4 Maximalistisch Interieur Kit! Gewaagde, felle decoratiestukken staan centraal in deze collectie, waardoor je makkelijk kunt leunen op de principes van het maximalisme met toevoeging van een beetje van
alles.

Belangrijkste kenmerken

Kies voor alles

Speel met patronen en combineer kleuren in verschillende stijlen met mix-en-match meubels. Zorg voor contrasterende en aanvullende details, zoals nieuw behang en trendy vloerkleden die over-the-top looks coördineren voor een tikkeltje drukke, maar prachtige sfeer.

Probeer alle drie

Combineer elementen van Regency, Chinoiserie en Abstract Modern met een overvloed aan prints, vormen en kleuren. Duik in zelfexpressie door surrealistisch te worden met vergulde pastelkleuren, geometrische patronen en intieme texturen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *