De Sims 4 Weerwolven vanaf nu verkrijgbaar

De Sims 4 Weerwolven

Het nieuwste game pack, De Sims 4 Weerwolven, is vanaf vandaag verkrijgbaar. In dit game pack kun je aan de slag gaan met weerwolven, een nieuwe levensstaat. Als weerwolf kun je verschillende nieuwe vaardigheden zoals het kunnen lopen op vier poten tot aan onsterfelijkheid ontgrendelen of je juist aansluiten in een van de roedels.

Dat alles speelt zich af in de nieuwe wereld Moonwood Mills. Verschillende kavels in Moonwood Mills zijn ontworpen door James Turner, een bekende YouTuber. In het onderstaande blogpost gaat hij dieper in op verschillende van zijn creaties en wat zijn ideeën erachter waren.

Weerwolven: een kijkje achter de creaties van makers

Onze spelers maken De Sims elke dag. Ze spelen om uitdrukking te geven aan hun individualiteit, interesses en doelen. Ze inspireren ons om te blijven innoveren en verbeteren. Ze zijn makers in elk opzicht.   

We werken voortdurend samen met makers om ons te helpen nieuwe perspectieven naar De Sims te brengen. Recentelijk heeft De Sims™ 4 samengewerkt met de prominente bouwer en community creator James Turner om vier kavels te ontwerpen voor het De Sims 4 Weerwolven Game Pack, waaronder de Grimtand Bar & Bunker, de Moonwood Mill Bibliotheek, de Collectieve Cabine en de Nieuwe Maanhut. 

James woont in Melbourne, Australië en hij begon al op zijn zesde met het spelen van De Sims.  Omdat hij altijd al dol is geweest op het maken, knutselen en in elkaar zetten van dingen, gaf De Sims hem de perfecte creatieve uitlaatklep om zichzelf uit te drukken en zijn architectonische talent te ontdekken. Al snel daarna begon hij met het produceren van muziekvideo’s voor populaire nummers, en hoewel hij nederig bekent dat ze niet zo goed waren, opende dit een wereld van video- en contentcreatie voor hem; waar we heel blij mee zijn. 

Nu met meer dan een miljoen YouTube-abonnees, geniet James nog steeds enorm van de probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om efficiënt door De Sims te navigeren. Net als toen hij klein was, blijft De Sims verborgen talenten in hem ontdekken. Een daarvan is nu programmeren. 

We spraken James over de inspiraties achter zijn kavels in Moonwood Mill, waarom hij enthousiast is over deze nieuwe wereld en wat voor weerwolf hij wil zijn.

Waar heb je de inspiratie voor het creëren van jouw kavels in Moonwood Mill gevonden?

De wereld is geïnspireerd op een boreale bosomgeving, dus ik heb die informatie gebruikt en zoveel mogelijk kleine steden, de houthakkersindustrie en de algemene stijl van de architectuur in deze gebieden onderzocht. Ik vond een aantal fantastische beelden van verlaten fabrieken en kleine houten huizen, die ik als inspiratie voor mijn kavels heb gebruikt.

Kun je de bar en bibliotheek beschrijven die je in Moonwood Mill hebt gebouwd?

Voor de bibliotheekkavel was een fabriek altijd al het plan. Moonwood Mill is een vervallen, bijna verlaten stad, en de fabriek werd door de resterende inwoners veranderd in een soort gemeenschapscentrum met alles van boeken en computers tot fitnessapparatuur en telescopen!

Omdat ik wist dat de bibliotheek een oude fabriek was, wilde ik zien hoe ver ik het verlaten aspect kon ontwikkelen. Gaten in de muren, blootliggende staalconstructies, en de natuur die het overneemt. Ik wilde dat het aanvoelde alsof het op zijn laatste benen liep. Ik vind het geweldig om te zien hoe de felgele staalconstructie wordt blootgelegd door de gevallen muren; de kleur die het naar de wereld brengt is echt opvallend!

De bar was ontzettend leuk om te bouwen. Hij ziet er klein en redelijk krap uit, maar wie een weerwolf is geworden, kan de verborgen ingang via het riool zoeken. Deze geeft toegang tot een geheime schuilplaats, gevuld met alles wat je nodig hebt om te overleven en te floreren. Onder de grond vind je een verlaten rioolnetwerk boordevol voorzieningen, games, bedden en nog veel meer. Ik was echt geïnspireerd door de uitgestrekte straatkolken onder Tokio. Als je ondergronds gaat, wilde ik dat de ruimte open zou zijn en veel meer te bieden had dan wanneer je het van bovenaf bekijkt.

Je zou misschien zelfs op kunnen merken dat het riool dezelfde stijl heeft als het blootliggende stelsel in de bibliotheek. Ik stelde me voor dat dit netwerk allemaal verbonden was, en omdat de fabriek gesloten is, het niet meer werd gebruikt.

Waar kijk je het meest naar uit in Moonwood Mill, naast de creaties die je hebt gemaakt?

Ik vind de algemene vibe van deze wereld echt te gek. Het biedt een omgeving die we niet hebben, en ik denk dat het geweldig zal zijn om de nieuwe creaties en verhalen uit de community te zien.

Oké, nu de belangrijkste vraag: wat voor weerwolf zul jij zijn in Moonwood Mill?

Nou, passend bij mij, begin ik zonder geld en werk ik me omhoog. Ik wil de sterkste weerwolf worden die ik kan zijn. Ik ga Moonwood Mill gewoon veroveren!

We hopen dat Greg daar niets over te zeggen heeft…

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *