De Sims 4 kondigt twee nieuwe kits aan

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

In september 2022 zullen er twee nieuwe kits voor De Sims 4 worden uitgebracht: First Fits Kit en Desert Luxe Kit.

The Sims 4 First Fits Kit op 1 september 2022 uitgebracht worden en richt zich op kleding voor kinderen. De kleding is ontworpen in samenwerking met XUrbanSimsX en moet zowel leuk als fashionable zijn.

The Sims 4 Desert Luxe Kit komt zo’n twee weken later op 14 september 2022 uit en is juist een pakket voor bouwers. Bij deze kit is juist de samenwerking met AvelineSims aangegaan en brengt het meubels geschikt voor een huis in de woestijn.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *