De Sims 4 wordt binnenkort gratis

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Het is inmiddels al ruim acht jaar geleden dat De Sims 4 is uitgebracht. Velen hier hebben het basisspel waarschijnlijk dus inmiddels al wel in bezit, maar voor ieder ander is er goed nieuws: Het basisspel wordt vanaf 18 oktober 2022 namelijk gratis.

Dit zal zo voor alle platformen zijn, dus naast de pc zal dit ook gelden voor de consoles. Om spelers tegemoet te komen die het basisspel eerder wel al hebben aangeschaft, zal de volgende kit, De Sims 4 Woestijn Luxe Kit, gratis te claimen zijn tot en met 17 oktober 2022 voor iedereen die het basisspel in bezit heeft.

Behind The Sims Summit

18 oktober staat niet alleen in het gratis worden van het basisspel, er gaan namelijk ook nog verschillende grote aankondigingen volgen. Daarvoor zal die dag om 19:00 een speciale livestream beginnen waarin de content voor de nabije toekomst zal worden getoond.

Speel De Sims 4 gratis vanaf 18 oktober

We hebben miljoenen spelers verwelkomd in De Sims™ en vol bewondering aangezien hoe ze hun fantasie de vrije loop lieten, ideeën en ervaringen opdeden en versies van zichzelf creëerden, zowel in het spel als in het echte leven. Onze community blijft ons inspireren met de miljarden unieke Sims die ze hebben gemaakt, de talloze verhalen die ze hebben verteld en de buitengewone bouwwerken die ze hebben ontworpen. 


We vinden het geweldig om meer spelers dan ooit te mogen verwelkomen om nieuwe verhalen te creëren en grenzeloos te kunnen genieten. De Sims heeft altijd gedraaid om het vieren van nieuwe manieren om te spelen en biedt tal van mogelijkheden om te ontdekken. Vanaf 18 oktober 2022 kunnen alle nieuwe spelers de basisgame De Sims™ 4 gratis* downloaden op de PC via de EA app of Origin™, Mac® via Origin, Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Nu De Sims 4 gratis te spelen is, is ons team meer toegewijd dan ooit aan het ontwikkelen van nieuwe en waardevolle De Sims 4-ervaringen voor onze spelers en zullen we pakketten, kits en de Sims Bezorgexpres in de nabije toekomst blijven ontwikkelen en uitbrengen. We zullen meer vertellen over deze update tijdens een speciale stream, Behind The Sims Summit op 18 oktober 2022 om 10.00 uur PDT via de YouTube– en Twitch-kanalen van De Sims.

EA Play- en EA Play Pro-leden krijgen een verbeterde ervaring als op 18 oktober exclusieve bundels van De Sims 4 naar The Play List komen. De Sims 4 EA Play Edition bevat het De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack en de EA Play Pro Edition bevat zowel het De Sims 4 Aan het Werk Expansion Pack als het De Sims 4 Peuter Accessoirespakket.

En ten slotte willen we onze trouwe Simmers bedanken. We zouden hier niet zijn zonder jullie liefde en steun die de De Sims-community gemaakt heeft wat het is. Van 14 september t/m 17 oktober krijgen alle spelers die de basisgame De Sims 4 hebben gekocht het Woestijn Luxe Kit cadeau**. Met het Woestijn Luxe Kit kunnen Sims heerlijk ontspannen in hun moderne oase, met luxe meubels voor binnen en buiten, geïnspireerd op het natuurlijke landschap van de woestijn en materialen als steen en hout. Om het Woestijn Luxe Kit in te wisselen, meld je jezelf aan in het spel. Het pakket is beschikbaar in het hoofdmenu.

We kunnen niet wachten om te delen wat we in de nabije toekomst in petto hebben voor de Sims 4, dus vergeet niet om op 18 oktober naar de stream te kijken, je aan te melden op TheSims.com en ons te volgen op social media voor meer updates! 

EA
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4 Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

5 reacties

  1. Thanks for another wonderful post. The place else may just anybody get that kind of information in such a perfect way of writing? I’ve a presentation subsequent week, and I am on the look for such information.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *