Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Big is Beautiful (Thema week)

  • Maandag 10 augustus 2009:

De Dikkertjes

Het huishouden De Dikkertjes bestaat uit 6 rijkeluis kinderen die opgegroeid zijn met alle luxe en eigenlijk maar 3 dingen willen: eten, feesten en luieren in hun strandhuis. Werken hoeven ze niet: hun ouders waren blij dat ze eindelijk het huis uit gingen en gaven ze genoeg Simoleons mee om lang te kunnen feesten.

Maar of alleen eten en feesten en luieren wel zo leuk is?

Diana Knorknor, Janet Speklap, Xantippe Breedheup, Maarten Zitvlees, Pedro Omvangrijk en Erik Hamlap vindt je, uiteraard met het strandhuis erbij, op deze pagina van de Sims 3 Exchange.


  • Dinsdag 11 augustus 2009:

Big is Beautiful: Mode tips

De grote vraag ‘wat trek ik aan?’ geldt niet alleen voor dunne Sims. De dikkere of mollige Sims slingeren die vraag ook elke dag naar zichzelf. ‘Wat trek ik vandaag aan? Wat past mij?’ of de bekendere vraag ‘maakt dit mij te dik?’

Geen nood lieve Sims! Hier een paar tips om je door de onzekerheden en vragen heen te helpen.

Mijn tips:

– Neem absoluut geen kleding met te drukke patronen. Vooral niet bij je buik of kont gedeelte, dat maakt je dikker.
– Geen horizontale strepen, maar verticale strepen mogen wel. Verticale strepen laten je langer lijken waardoor je ook slanker oogt.
– Doe niet te veel laagjes kleding over elkaar. Dat maakt je letterlijk ietsje dikker dan je bent. Een bodywarmer over je shirt is dus een no-go.
– Als je een trui/t-shirt/broek aan wilt trekken die een plaatje of een bepaalde patroon op zich heeft, zorg ervoor dat de plaatjes het zicht op andere punten laat focussen. Bijvoorbeeld: een t-shirt met een drukke print in het geheel of een t-shirt met een drukke print alleen op de armen, de rest een egale kleur. Welke zal beter staan?
– Ben je een dikke Sim dan zal niet alle haar soorten je staan. Neem dus een wijs besluit bij de kapper! Lang en dun haar is funest voor een mooie volle gezicht. Wat korter haar zal je gezicht mooier uit laten komen.

Hier is de aller belangrijkste tip:

Vergeet niet om te dragen wat jij het mooiste vindt of het lekkerste vindt zitten! Het gaat hier tenslotte om jouw smaak en dat gaat boven alles.

Deze modetips heeft de Familie Klauwebeer, die later vandaag te downloaden is, in ieder geval opgevolgd.


Big is Beautiful: Familie Klauwebeer

Deze familie is groot, en niet alleen in aantal! Maar het is de één van de gezelligste families in Sunset Valley. Ze houden van de uitjes in het park, met de lekkere picknick manden, en de leuke barbeque wedstrijden met de hele buurt. Toevallig heeft Alto ook een naamgenootje in Sunset Valley. Maar is dat wel zo toevallig?

De familieleden: Agnes Klauwebeer, Karel Klauwebeer, Lianne Klauwebeer, Jan Klauwebeer, Ilona Klauwebeer, Kees Klauwebeer, Caro Klauwebeer en Alto Klauwebeer.

Je vindt de Familie Klauwebeer op deze pagina van de Sims 3 Exchange.


  • Woensdag 12 augustus 2009:

Big is Beatiful: de Familie Dikbil

Voor vandaag hebben we de Familie Dikbil als download voor jullie. Misschien herkennen jullie Magdalena Dikbil wel van de ‘Big is Beautiful’ banner?

In ieder geval woont ze samen met haar man Romana en de tweeling broertjes Fjodor en Pjotr in een verbouwde en steeds groter geworden sta-caravan. Magdalena en Romano Dikbil hebben hun handen vol aan de tweeling want het zijn nou niet bepaald lieverdjes!

Je vindt de Familie Dikbil, uiteraard met huis, op deze pagina van de Sims 3 Exchange.


  • Donderdag 13 augustus 2009:

Big is Beautiful: exclusieve dieet tips van Ronja Bakker

Iedereen kent Ronja Bakker wel, al was het alleen maar vanwege haar (veel minder beroemde) zuster Sonja Bakker, en natuurlijk van haar boeken ‘Zomerdik met Ronja’, ‘Ongezond genieten met Ronja’ en veel andere boeken voor dié dikke Sims die op goed op gewicht zijn en dat willen blijven. Vandaag geeft ze ons wat exclusieve tips om je dikke Sims lekker dik te houden want: Big is Beautiful!

Ontbijt: begin de dag met een heerlijke bak cornflakes: dat legt een goede basis voor de rest van het ontbijt. Neem erna een flink portie Pannekoeken en sluit af met een Vruchtenparfait. Een kop koffie om wakker te worden en wat koekjes maken het ideale ontbijt compleet.

Lunch: vaak schiet lunchen er bij in maar het is belangrijk om goed te lunchen om op gewicht te blijven. Een grote BBQ is daarom in elk huishouden essentieel: maak wat vette hotdogs en hamburgers en werk die eerst naar binnen. Daarna kun je een heerlijk sappige Lendenbiefstuk maken en een heerlijke Ratatouille maken; echt genieten is dat. Als afsluiter is het Vruchtengebak een echte aanrader.

Diner: het diner is natuurlijk het hoogtepunt van de dag: heerlijk met het hele gezin of vrienden de hele avond eten. Als voorafje is een Herfstsalade aan te raden; sommige denken dan meteen aan konijnenvoer maar het is een goed voorafje. Erna kan de Dim Sum op tafel worden gezet liefst samen met het Verrassingsstoofpotje. Dan komen we eindelijk toe aan het hoofdgerecht: een Gegrilde zalm geserveerd met flinke poties Vis met Patat is mijn persoonlijke favoriet. En wat voor toetje? Limoen – roomtaart natuurlijk en erna nog een heerlijke kop koffie met koekjes.

Tussendoortjes: zorg er altijd voor dat de ijskast vol zit met tussendoortjes: en dan bedoel ik niet die Snelle Happen want dat vult niet. Zelf heb ik altijd Pannekoeken en natuurlijk Pasta Carbonara als restjes: ook koud is dit nog steeds smikkelen en smullen.

Uit eten: als echte gezellige dikkerd ga je natuurlijk niet naar die Bistro, daar krijg je erg kleine porties die nauwelijks vullen en je betaald je ook nog blauw. Nee: ga naar de Snackbar en eet daar je buik vol. Vooral in het weekend als ze de Onberperkt Eten avond hebben moet je daar gewoon bij zijn. En mis nooit de Hamburger Eetwedstrijden in het park: je lekker volstouwen voor 0 Simoleons!

En vergeet nooit: voor een goed ‘Blijf op Gewicht’ dieet is beweging een absolute No No: blijf uit de buurt van zwembaden en sportscholen. En neem een baan waarmee je niet van je stoel hoeft af te komen: een kantoorbaan of Schrijver worden zijn goede banen voor de dikke Sim, de laatste is helemaal perfect: dan kun je thuis werken met de ijskast en het fornuis in de buurt.

Ronja Bakker kun je, als je dat wilt, downloaden op deze pagina van de Sims 3 Exchange.


  • Vrijdag 14 augustus 2009

Big is Beautiful: Roze Vrijdag

Wat is nog beter dan Big and Beautiful? Juist: Big and Beautiful and Gay!

Daarom is het vandaag Roze Vrijdag en hebben we 2 gezellige dikke gay huishoudens voor je.

Madelief en Marian Pot
Madelief en Marian zijn twee vrouwen die dol zijn op elkaar. Ze zijn nieuw in Sunset Valley en willen graag een leuk leventje opbouwen hier. Ze houden er allebei van om binnen te zitten, gezellig alleen met elkaar opgescheept. Maar is dat echt hun doel in het leven, of weet jij ze te motiveren om toch naar buiten te stappen in de grote Sim wereld?

Je vindt ze op deze pagina van de Sims 3 Exchange.

Eugenie en Jean Kwab
Jarenlang hebben Eugenie en Jean Kwab de bekendste schoonheidssalon in Sunset Valley gerund: Chez Chouchou. Nu ze met pensioen zijn kunnen zij eindelijk genieten van het echte leven, het culturele leven, hun vrienden en natuurlijk van elkaar. Wie weet worden de familie Pot en de familie Kwab wel de beste vrienden?

Je vindt ze op deze pagina van de Sims 3 Exchange.


  • Zaterdag 15 augustus 2009: Bouw- en inrichtings tips

Voor de dikke Sim is het belangrijk dat het huis groot en stevig is, misschien is dat logisch maar toch willen we wat bouw- en inrichtings tips geven.

Bouwen:

– Als je een huis bouwt aan het strand of bij een meer gebruik dan altijd fundamenten; de grond daar is meestal niet zo stevig. En een dikke Sim die door de vloer zakt is geen leuk gezicht.

– Bij meerdere verdiepingen is het verstandige deze te stutten met dikke pilaren: dat voorkomt verzakkingen én krakende vloeren. Maar het beste zijn gelijkvloerse huizen: dan hoeven je Sims geen trappen te lopen.

– Bouw een ruim huis zodat je Sims de ruimte hebben om vrij te bewegen: dus geen smalle gangetjes dus maar wel lekker grote kamers.

– Maak de keuken en eetkamer lekker groot: Sims houden van koken en eten.

– Gebruik altijd dubbele deuren in huis: niet van die enkele deuren; vaak zijn die echt te smal voor een dikke Sim om makkelijk doorheen te lopen.

– Voor de tuin geldt: neem alleen planten die geen onderhoud nodig hebben. Tuinieren is eigenlijk niks voor dikke Sims; teveel inspanning.

Inrichting:

– Denk groot bij alles wat je koopt; grote banken en fauteuils in de huiskamer waarin je Sim niet klem komt te zitten.

– Zet in de eetkamer de stevigste eettafel neer dat al het eten wat erop komt te staan kan dragen.

– Koop altijd stoelen met 4 stevige poten eronder, dus niet van die miezerige stoeltjes met maar 1 poot dat is vragen om ongelukken.

– 1 persoonsbedden is een No No, je Sim heeft echt meer ruimte nodig. Dus alleen 2 persoonbedden in het huis.

– Neem ligbaden in plaats van douches: dikke Sims houden ervan om urenlang in de badkuip te liggen weken (en vergeet de badeendjes niet).

– Zet het huis vol met prulletjes en plantjes en beelden en hang de muren vol met schilderijen: dikke Sims houden daarvan en vinden die moderne lege huizen maar niks.

Misschien heb jezelf nog meer bouw- en inrichtings tips die je met ons wil delen?

Hier 3 huizen die aan de meeste eisen voldoen: klik op de screen en je gaat naar de pagina van de Sims 3 Exchange waar je ze kunt downloaden.


  • Zondag 16 augustus 2009: Poll uitslag en resume


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>