De Sims 3 Ambities Sneak Preview: quotes van de S3N Teamleden

Wat leuk dat TenerifeTerreur, mij Mevrouw Gravel, heeft uitgekozen om Twinbrook te gaan ontdekken.

Vond het ontzettend leuk om mijn tattoo te laten zetten door simbot, en toen we een wedstrijdje “wie het hoogst kan springen” gingen doen, maakte Simbot mij helemaal in.

Ik was er alleen minder van gecharmeerd dat TenerifeTerreur alle meubels die ik wilde testen gewoon buiten had gezet.

TenerifeTerreur

Mijn eerste gedachte, toen ik zag, dat je een brandweerauto als privé-auto kunt gebruiken, was ‘Ja, nu kunnen mijn Sims met loeiende sirene en zwaailichten naar de supermarkt om hun boodschappen te doen.’

En daarna heb ik alleen maar genietend naar het scherm zitten kijken als een klein kind in een snoepwinkel. Al dat moois. Ik weet niet wat ik kiezen moet.

WimHuiskamp

mijn eerste indruk was ..wow… wauw… lol.. ohhh.. mooi… bah, het water lijkt groen…

Kyta

Ik ben zo jaloers op de mensen van het S3N team die naar De Sims 3 Ambities sneak preview zijn geweest, helemaal toen ik al die geweldige verhalen hoorde over wat er straks allemaal kan in het spel.

Ik denk dat ik me laat invriezen en weer laat ontdooien op donderdagochtend 3 juni!

Hiki

De Sims 3 Ambities is echt erg gaaf. De nieuwe beroepen zijn vernieuwend en zijn zeker leuk om in uit te gaan groeien. De nieuwe buurt ziet er ook erg goed uit en die mist is echt geweldig! De sessie was echter veelte kort om het hele spel goed te leren kennen. Maar één ding weet ik zeker, dit is weer een vernieuwende uitbreiding die echt erg leuk zal zijn! Het enige wat ik mis is een eigen winkel beginnen zoals in de uitbreiding Gaan het Maken voor De Sims 2 wel kon.

Xelles

Toen ik Twinbrook voor het eerst zag, dacht ik: Wauw. Wat een mooie wereld.

Twinbrook is niet alleen mooi, maar ook groot. Zo groot, dat ik het simmetje dat ik gemaakt had en in een huisje had gezet, bijna niet meer terug kon vinden.

Twinbrook is niet alleen zo fantastisch, De Sims 3 Ambities is gewoon een hele leuke uitbreiding met erg leuke beroepen die je sims kunnen doen.

LotsOfNothing


| klik om terug te gaan naar onze De Sims 3 Ambities Sneak Preview overzichts pagina |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *